Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów jak i forumowiczki. :) Mam problem z instalacją MIUI. Otóż zakupiłem używany Xiaomi Redmi Note 2 i wgrałem od razu MIUI 6.5.26. I teraz chciałem wgrać Root'a, ale nie mam TWRP. Więc próbowałem zainstalować chiński rom dev, ale podczas instalacji wywala Rom failed. Przewertowałem trochę forum MIUI i chciałem zainstalować, ale nic nie mogę zrobić, ciągle rom failed. 

Opublikowano
4 godziny temu, misterjester napisał:

Witam wszystkich forumowiczów jak i forumowiczki. :) Mam problem z instalacją MIUI. Otóż zakupiłem używany Xiaomi Redmi Note 2 i wgrałem od razu MIUI 6.5.26. I teraz chciałem wgrać Root'a, ale nie mam TWRP. Więc próbowałem zainstalować chiński rom dev, ale podczas instalacji wywala Rom failed. Przewertowałem trochę forum MIUI i chciałem zainstalować, ale nic nie mogę zrobić, ciągle rom failed. 

a nie da rady twrp zainstalować przez aplikacje aktualizacji? Do pobrania tutaj odpowiednia wersja na RN2 https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=50678

Opublikowano (edytowane)

TWRP zainstalowałem, przechodząc do późniejszej wersji MIUI Polska z rootem. Ale teraz mam kolejny problem, otóż zainstalowałem Miui w TWRP, ale coś spartoliłem i mam bootloop. :D Ma ktoś jakiś pomysł? Mam zrobić wipe, czy może w trybie fastboot zainstalować MIUI?

Update: Zrobiłem wipe data i działa. 

Edytowane przez misterjester
Opublikowano
Dnia 20.06.2016 o 17:57, misterjester napisał:

TWRP zainstalowałem, przechodząc do późniejszej wersji MIUI Polska z rootem. Ale teraz mam kolejny problem, otóż zainstalowałem Miui w TWRP, ale coś spartoliłem i mam bootloop. :D Ma ktoś jakiś pomysł? Mam zrobić wipe, czy może w trybie fastboot zainstalować MIUI?

Update: Zrobiłem wipe data i działa. 

jak zainstalowałeś ? Ja próbuje wszystkiego i nie idzie...

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...