Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogę mieć przywieziony z Chin MI-2s, ale... czy to się opłaca? czy w ogóle można ten telefon kupić poza ibua gou, po prostu "na mieście"? gdyby ktoś miał mi przywieść, to jak jest z gwarancją? na co zwrócić uwagę poza Snapdragon'em? czy ktoś mógłby mi odpowiedzieć na te pytania. Pozdrawiam Forumowiczów.

Opublikowano

Jak kupujesz m2s to na nic nie musisz zwracac uwagi telefon jest full wypas, jesli mial by Ci ktos przywiezc wklada telefon do kieszeni i masz najtaniej jak mozna 0 vat, na pewno sa sklepy w ktorych mozna nabyc m2s. Gwarancja w Chinach oczywiscie roczna.

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Dzięki za informacje. Myślę także o MI-3. Czy MI-3 też można kupić od ręki? czy popyt jest tak duży, że są przedpłaty i "kolejki" ? Czy ktoś z was próbował?

-- 19 paź 2013, o 22:40 --

Rozumiem, że sklepie fizycznym w chinach nie ma co ryzykować. Dzięki Acid za ostrzeżenie :-)

Opublikowano

Czytałem sporo, ale na pewno nie wszystko, i część dawno :-)

Acid. A czy po zakupie w Chinach przez Xiaomi.com i przywiezieniu, można reklamować wysyłając do Chin (ale prawdę mówiąc to gdzie?)

Myślę , że to dobry sprzęt , ale jak wiadomo trza brać wszystko pod uwagę.

Opublikowano

Xiaomi m3 nie ma w sprzedazy tylko wersje z tegra na chiny, w polowie listopada bd dostepne m3 np. Na ibuygou.com czy innym sklepie lub aliexpress.com. sklep xiaomi jak sie ma w koncu ? Chyba nie da sie u nich kupic telefonu bez posiadania konta w jednym z chinskich bankow?

W gwarancji napewno bd napisane a jak nie mozna pisac do supportu xiaomi.

Mysle ze kazda sztuka jest juz zarezerwowana z xiaomi.com poprzez handlarzy od ktorych my bd mogli kupic.

Tak w skrocie m2s to extra sprzet/ m3 bd 2x szybszy :P

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...