MarekPromocje Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 (edytowane) Witam pytanie proste ale proszę o pomoc. Używam aplikacji Polsatu go oglądając TV przez telefon ( tzn chcę) ponieważ pojawia się komunikat "odtwarzanie w z wykorzystaniem danych mobilnych jest wyłączone w ustawieniach" Sprawdziłem ustawienia np. ustawienia-sieci komórkowe-dane mobilne- są aktywne ale nic nie działa Proszę o pomoc może gdzieś jakiś wyjątek trzeba zrobić ale nie wiem gdzie Edytowane 14 Czerwca 2016 przez MarekPromocje
Nezumi Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Podaj jaka wersja miui, być może masz włączone oszczędzanie danych i apka nie ma dostępu do wyjątków (w Panelu to masz).
pietrek Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 No nie chodzi o włączenie danych mobilnych. W ustawieniach masz taką dodatkową listę aplikacji i dla każdej możesz pozwolić lub nie wykorzystywanie 3g lub wifi. Nie potrafię Ci teraz tego znaleźć, bo testuje miui 8, ale poszukaj. To chyba jest w ustawieniach sieci.
MarekPromocje Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2016 witajcie dziekuje za poswiecony czas okazało się ze w aplikacji Polsatu jest przełącznik. dziekuje za pomoc
ZduneX25 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi