Ari93 Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Brakuje tu na forum jakiegos takiego luznego tematu... mozna takowy tu zalozyc? Mialbym tez na dobry poczatek ciekawy temat... KLIK co o tym myslicie?
Acid Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Można... To dla Was to forum Co do artykułu to ja jak go wcześniej już czytałem to tylko podniosłem brew, zamknąłem kartę i poszedłem dalej. Nic istotnego. To tak samo jak ręcznie składane i bezawaryjne Ferrrari, aż jeden na 100k sprzedanych sztuk się zapalił w silniku. Ludzie wciąż kupują Ferrari. Pamiętam, że krótko po premierze iPhone 5 tez był w necie jakiś news, że wybuchł (albo SGS jakiś nie pamietam dokładnie). Przypadek?
Ari93 Opublikowano 19 Października 2013 Autor Opublikowano 19 Października 2013 tak tak o tych telefonach tez jest wspomniane w newsie i w kazdym przypadku niby byla winna bateria z tym ze akurat iphone porazil kogos smiertelnie... ja jestem tylko ciekawy jaki byl powod i... czy to byl wgl oryginalny Xiaomi, ktos w komentarzu zauwazyl ze na zdjeciu jest inna ladowarka i jakas nalepka na baterii/obudowie ktorej on nie posiada w swoim mi2s
glaedrem Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Cały dział Hydepark z zamysłu jest działem luźnym ;p
Rekomendowane odpowiedzi