Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam . Zdażył mi sie taki nie typowy problem. Otóż niemoge uruchomić telefonu. Jedyne co można zaobserwowac to dioda inforamcyjna na dole ekranu gdy podlaczy sie ładowarkę . Gdy odpali sie telefon czuć normalne wibracje podczas właczenia telefonu. Dziwne jest to że ekran sie grzeje. Tylko tyle udało mi sie zaobserwować. Prosze o pomoc :c

PS. Pisałem do serwisu Sklep xiaomi , gdzie kupilem telefon oraz miui polska ale po 2 tygodniach dalej zadnej odpowiedzi. Czy to jest normalne  ?

Edytowane przez KotwImbryku
Opublikowano

Kupione ze sklepxiaomi.pl wiec mam nadzieje ze w koncu odpowiedza cokolwiek...A co mozna by było zrobić w tym kierunki jeśli by straciło gwarancje ;/.Bo gwarancja jest dopóki nie zerwie sie plomby czy dalo by sie jakos upchnąć ?

Opublikowano

Jeżeli grzebałeś w telefonie to sam sobie zaszkodziłeś. Gwarancja jest ważna tylko wtedy, jeżeli telefon jest nie ruszony, jeżeli ruszysz plomby i chociażby odkręcisz śrubkę, to jest koniec. Zostaje Ci serwis, a nie wiem czy nie taniej będzie Ci kupić nowy telefon... 

Opublikowano

Na gwarancje chyba nie ma za bardzo co liczyć. Na szczescie dostałem odpowiedz od serwisu, niewiem czy bedzie sie opłacać czy nie ale chce wiedzieć co takiego sie wogle stało.

• 1 miesiąc temu...
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...