Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Hej, planuję powoli zakup nowej opaski od Xiaomi, Mi Band 2. Jakieś polecane sklepy, okazje, albo gdzie można ją dostać w miarę szybko i po dobrej cenie?

Edited by Lagfir
Posted

Ja swoja kupiłem na allegro od sklepxiaomi_pl za 199 + przesyłka. Do środy powinna być u mnie zobaczymy czy się opłacało.

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Posted

A czemu nie normalnie, po prostu, z Chin, od Goldwaya albo innego dobrego sprzedawcy ? Pewnie że 35 dolców + dwa tygodnie czekania.

Wysłane z MI5

Posted

Może być i z Chin jednak nie wiem gdzie się najbardziej opłaca na ten moment, jest dużo sprzedawców...

Posted
Może być i z Chin jednak nie wiem gdzie się najbardziej opłaca na ten moment, jest dużo sprzedawców...

Goldway, Shenzen Top One, Gearbest, Ibuygou. Wybierz sobie.

Wysłane z MI5

Posted

Witajcie. Zamówiłem w pierwszej transzy (piątek rano 10.06.16r) przez polski sklepxiaomi.pl. 208 zł z przesyłką. Dziś 14.06 o 16:00 miałem już ją na ręku. Mam Samsunga Ace4LTE i KK 4.4.4 na pokładzie. działa z nim znakomicie. Warunek dla komunikacji to obsługa Bluetooth Low Energy 4.0 Nie mam niestety odblokowania ekranu przez zbliżenie ponieważ potrzebny jest Android 5.0 jak podaje aplikacja MiFit. Reszta działa znakomicie.

Ciekawy jestem monitora snu.

To moja pierwsza opaska, od zawsze Casio miałem na nadgarstku, ze 20 lat temu nawet takie z kalkulatorem i książką telefoniczną :)

uploadfromtaptalk1465941202602.thumb.png

Polecam polski sklep i paczkomat.

Posted
10 godzin temu, sondejmarek napisał:

przez polski sklepxiaomi.pl. 208 zł z przesyłką

Nie ma to jak kupić opaskę w chinach za 22$, by potem sprzedawać w Polsce za 52$. Deal życia.

Posted

No to masz pomysł na biznes. Sprzedawaj wtedy po 45$. Ja kupiłem za tę cenę, bez ryzyka i czekania. To był świadomy wybór, miałem świadomość że to drożej, jest to jednak nowy wyrób i nauczony doświadczeniem po zakupach przez Ebay z PRC kiedy dostałem wadliwy produkt po 40 dniach niby z gwarancją, konwerter za 15 $ wylądował wtedy w koszu bo odesłać miałem na własny koszt przesyłką rejestrowaną o zadeklarowanej wartości czyli zapłacił bym ponad 20zł, a dostał bym takie samo g... bo to według sprzedawcy tak samo cicho każdy egzemplarz działa.

Na portalach aukcyjnych jest pełno większych "jeleni" niż ja, co kupili za 179zł + kurier 120zł lub 249zł i list z Chin do 60 dni, innej formy wysyłki nie było.

Ja jestem zadowolony z zakupu i nadal polecam.

Muszę jeszcze wspomnieć że nie mam z tym sprzedawcą ani sklepem żadnych powiązań.

Posted

Mimo wszystko 200zł + przesyłka to dosyć drogo, biorąc pod uwagę że cena opaski to 40$

Przesylka wyszła tyle co 2 dobre browary...także spoko. Ja nie mam doświadczenia z zamawianiem z Chin więc wybrałem taką formę. Od zamówienia do momentu założenia opaski nie minęło nawet 24 godziny. No i podobno daja 24 miesiace gwarancji.

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Posted

Na gearbest widziałem jakiś kupon obniżający cenę na 33-34$ (nie pamiętam dokładnie ale coś koło tego), na ali podobne ceny widziałem

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...