KrwawaKiszka Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Ostatnio zauważyłem że nie działa u mnie monitor danych, a dokładnie blokowanie aplikacjom dostępu do Internetu. Mimo zablokowania jakiejś aplikacji dostępu do internetu to ona i tak ma do niego dostęp. Czy to globalny problem, czy tylko ja mam pecha? Jakiś pomysł jak to naprawić? ROM z 18/10 (na kilku wcześniejszych też mi nie działa).
glaedrem Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Nie patrzysz przypadkiem na połączonym WiFI?
KrwawaKiszka Opublikowano 19 Października 2013 Autor Opublikowano 19 Października 2013 Tak, sprawdzam przy włączonym Wi-Fi ale zaznaczyłem żeby aplikacja nie miała dostępu do Internetu przez Wi-Fi, transmisje danych oraz zablokowane dane w tle. Mimo to aplikacja miała dostęp do internetu. Mało tego, zrobiłem Full wipe i teraz w ogóle nie działa monitor danych. Od razu wywala błąd "aplikacja została zatrzymana". Teraz już nic zrobić nie mogę.
Lalo Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Monitor danych nie dziala w romie z dnia 18.10, dzis to zauwarzylem wgralem wczesniejszy 11.10 i jest wszystko ok Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
KrwawaKiszka Opublikowano 25 Października 2013 Autor Opublikowano 25 Października 2013 Czy w dzisiejszej wersji działa monitor danych?
Acid Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Tak. Wysłane z mojego Nexus 7
Lalo Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Super zaraz instalujrm Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
KrwawaKiszka Opublikowano 26 Października 2013 Autor Opublikowano 26 Października 2013 Monitor danych niby dziala, tzn. uruchamia sie i liczy przesyl danych ale wciaz nie blokuje dostepu do internetu wybranym aplikacjom. Czy mozecie to potwierdzic? ----- Udało mi się poradzić z tym problem. okazało się, że z jakichś przyczyn przywracanie kopi miui powodowało, że monitor danych nie blokował dostępu do Internetu. Sam wipe nie pomógł. musiałem wgrać inny rom, następnie ponownie miui bez przywracania danych z kopii miui. Teraz działa.
Rekomendowane odpowiedzi