Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8x2kl3b9ipew.png

z86hda9afpa1.png

Witam czy przypadkiem nie powinno być tu 16mpx aparatu? Czy może coś źle robię?
Martwi mnie też to zużycie ram. Niby jest 3gb a przy włączonym telefonie(bez wlaczonych aplikacji) mam dostepne od 1.3-1.7gb ramu. Co zużywa tyle ramu ?

Opublikowano

Masz syfmiui 7.1.9.0.0 które ma ten bug, że w aparacie nie ma 16mpx. Wolny ram to zmarnowany ram więc dobrze jak telefon go używa. Zmień ten rom na Global Stable albo na Global Dev.

Opublikowano (edytowane)

Będziesz miał oficjalny soft od Xiaomi z aktualizacjami OTA, Global Stable 7.3.2.0 działa rewelacyjnie z tego co tu ludzie piszą którzy go mają, obecnie masz syfiasty ROM zrobiony nie wiadomo przez kogo i nie wiadomo ile i jakie syfy mogą w nim siedzieć. Nie ma on też żadnego wsparcia.

Edytowane przez Mark1991
Opublikowano (edytowane)

Ja wgrałem Global Dev 3 miesiące temu i tak jadę póki co na nim, wtedy Stable nie miało jeszcze Polskiego więc wgrałem Dev.

Obecnie w Stable jest już Polski a wersja 7.3.2.0 spisuje się bardzo dobrze z tego co tu wszyscy piszą więc raczej ją wgraj. 

Edytowane przez Mark1991
Opublikowano

Potwierdzam, chciałem po zakupie zmieniać ROM , mam kod do odblokowania bootloadera ale chyba nie skorzystam, przynajmniej na razie, ponieważ jestem mega zadowolony.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
1 minutę temu, diabelek33 napisał:

No wlasnie a gdzie znajde kod do odblokowania bootloadera? :o

Musisz pisać do Xiaomi o odblokowanie, gdy wydadzą zgodę (info dostajesz SMS), będzie można zdjąć blokadę. Wszelkie info masz na forum.

Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...