Przeszukałem całe forum. Temat poruszany kilkukrotnie, ale opinie bardzo podzielone. Czy istnieje już skuteczny sposób na pozbycie się "yellow pages" (przy wpisywaniu numeru wyskakują podpowiedzi numerów jakichś organizacji, firm itp.) i jego irytujących sugestii? Jedni piszą, że można usunąć, drudzy, że nie, bo będą zdarzały się FC. Jak to wygląda w praktyce?
Co ciekawe, w Mi4C kupionym pół roku temu podpowiedzi nie występują, mimo że w aplikacjach wisi. W kolejnym Mi4C, który dotarł wczoraj, nie potrafię się tego pozbyć. Dodam, że wgrane są dwa identyczne, najnowsze ROMy.
Pytanie
Gość
Przeszukałem całe forum. Temat poruszany kilkukrotnie, ale opinie bardzo podzielone. Czy istnieje już skuteczny sposób na pozbycie się "yellow pages" (przy wpisywaniu numeru wyskakują podpowiedzi numerów jakichś organizacji, firm itp.) i jego irytujących sugestii? Jedni piszą, że można usunąć, drudzy, że nie, bo będą zdarzały się FC. Jak to wygląda w praktyce?
Edytowane przez QlmanCo ciekawe, w Mi4C kupionym pół roku temu podpowiedzi nie występują, mimo że w aplikacjach wisi. W kolejnym Mi4C, który dotarł wczoraj, nie potrafię się tego pozbyć. Dodam, że wgrane są dwa identyczne, najnowsze ROMy.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi