Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dziś dotarł długo wyczekiwany MI5 z ibuygou.

Uruchomiłem więc procedurę odblokowania bootloadera gdyż już od tygodnia mam "zgodę" na koncie xiaomi

Oryginalnie był China Stable 7.3.3 jeżeli dobrze pamiętam. Niestety przy odblokowywaniu dostałem "current account is different from the account info on the device"

Zgodnie z wytycznymi z forum postanowiłem ściągnąć deva chińskiego miui_MI5_6.5.19_fcae429bac_6.0.zip po czym wgrałem do telefonu i uruchomiłem z updatera ręczną instalację tegoż. Niestety ten sam komunikat przy próbie odblokowania. Próbowałem zarówno na świeżi instalowany rom jak i potem zalogowałem się na konto xiaomi z poziomu aplikacji Mi.

Co dalej mam z tym zrobić? Może coś jeszcze źle robię? To początek drogi a gdzie tam wgranie MIUI Polska.

Już rozwiązałem problem, jak się trochę pogrzebie to zawsze coś się wymyśli.

Otóż trzeba się zalogować na smartfonie ka konto xiaomi ala nie w aplikacji tylko w ustawieniach jest opcja Account i tam się logujemy (tam gdzie jest możliwość synchronizacji do chmury)

Edytowane przez Efpek
Opublikowano

Już rozwiązałem problem, jak się trochę pogrzebie to zawsze coś się wymyśli.

Otóż trzeba się zalogować na smartfonie ka konto xiaomi ala nie w aplikacji tylko w ustawieniach jest opcja Account i tam się logujemy (tam gdzie jest możliwość synchronizacji do chmury)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...