jacekste Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 (edytowane) witam, nabyłem mi4 i walczę z nim by móc wgrać do niego najpierw xiaomi.eu_multi_aries_5.12.17_v7-5.0, by wgrać następnie xiaomi.eu_multi_cancro_6.5.26_v7-6.0. Stosuje metody opisane tutaj: metoda pierwsza - dostaje komunikat "can't update.Something went wrong. Touch OK to report this error" metoda druga - dochodzi do 2%, i wywala. Co robię źle? Edytowane 8 Czerwca 2016 przez jacekste
mrosi Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 20 minut temu, jacekste napisał: Co robię źle? Wszystko, w dodatku kompletnie bezmyślnie. Przeczytaj dokładnie poradniki na Forum, zanim jednak to zrobisz, sobie pytanie: "Jak bardzo chcę uceglić telefon?" Dlaczego tak? Bo jak #$%^& trzeba być, żeby do telefonu o nazwie kodowej "cancro" pakować ROM "aries"!!!!!!!!
wtbn Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 (edytowane) Ej ale może coś w tym jest, że to nie jest intuicyjne. Jak pierwszy raz wgrywałem coś na mi4c to z 20 sekund zajęło mi zorientowanie się co znaczą dziwne słowa typu "libra" itp i dlaczego wszystko jest w jednym miejscu. Aaaale w sumie, jak ktoś się bierze za flashowanie nie wiedząc kompletnie co robi, to niech sobie uceglają te telefony. Edytowane 8 Czerwca 2016 przez wtbn
Nezumi Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi