MateuszT Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Witam, Man RedMi Note 3 pro na MIUI 7 Global 6.5.19 Beta i mam dziwna przypadłość. Nie widzę jak ktoś do mnie dzwoni, tylko od razu dostaje z T-moblie smsa ze mam nieodebrane połączenie. Mój rozmówca ma objawy jak bym nie był w sieci i po chwili dostaje informacje ze można dzwonić rozmówca jest już dostępny. próbowałem nawet mając dwa telefony obok siebie dzwonić i objaw identyczny, za którymś razem zaskakuje i można się dodzwonić. Szukałem w opcjach telefonu czy nie ma wycisz pierwsze połączenie ale nic takiego nie ma na tym sofcie chyba. Miał ktoś podobny problem?
fesk Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Miałem tak samo na poprzednich softach i dopiero ten soft 6.5.19 to naprawił To na 100% wina softu Spróbuj tak : USTAWIENIA-->Karty SIM i sieci mobilne-->SIM1-->Operatorzy sieci--> daj na ręczne wybierz t-mobile - jak ci wykryje to daj na automatyczne.
sebkin Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Witam, Mam ten sam problem. Kolejne aktualizacje do nowego Miui nic nie dają. Autorowi wątku działa już poprawnie telefon? U mnie co gorsze nawet nie przychodzą czasem powiadomienia sms, że ktoś dzwonił, więc lipa. Mam siEć Orange, wersja miui 7.3 stable 7.3.5.0(LHOMIDD). Kartę sim już kiedyś wymieniałem, spróbuję jeszcze raz, ale wydaje mi się, że to wina po stronie telefonu. Jeśli chodzi o ustawienie sieci na ręczną to daje Orange 4G, ale później zazwyczaj wraca samo na 2G. Ktoś może miał podobnie i jakoś sobie z tym poradził? Pozdrawiam
MateuszT Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2016 Ustawiłem preferowana siec na 3G/H/H+ i na razie działa ale to nie jest rozwiązanie na dłuższa metę. Inny problem to ze jak dam preferowaną sieć LTE to co chwile mnie rozłącza z siecią i loguje na 3G i wtedy problem z niewidzeniem jak ktoś dzwoni powraca
Nezumi Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Karta SIM do wymiany. W 90% wypadków pomaga...
MateuszT Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2016 T-Mobile w kulki leci 39,99 za wymianę karty SIM, sczescie ze zostało mi tylko 6 miesięcy do końca umowy
Rekomendowane odpowiedzi