KaDaSu Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 (edytowane) Witam, zakupiłem Mi 4 i chciałem zmienić rom zgodnie z tym tematem: Niestety aplikacja aktualizacje każe mi sprawdzić sumę MD5 i rozmiar pliku. Przez stockowe recovery po zmianie na update.zip, też nie działało. Zmieniłem recovery na cwm i wyskakuje jakiś error 7.Próbowałem jeszcze przez mi flash, ale również otrzymałem błąd. Pliki pobierałem kilka razy, sprawdzałem rozmiary, ale bez skutku. Proszę o pomoc, bo już nie mam pomysłów, Obecny rom: MIUI 6.6.5.0 Edytowane 4 Czerwca 2016 przez KaDaSu
lg4xhd Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 w miflash musi pójść, nie ma bata. Co masz za błąd?
Nezumi Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Daje sobie rękę uciąć, że masz wersję LTE-CT, a nie CU.... a do tego masz już temat podpięty tutaj...
KaDaSu Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2016 (edytowane) Właśnie po napisaniu posta kolega podrzucił mi to: http://pokazywarka.pl/mi4ct/ Zobaczę jaki będzie efekt. Udało się i przepraszam za spam tym tematem. Edytowane 4 Czerwca 2016 przez KaDaSu
ZduneX25 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi