Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Od nie dawna jeżdżę citroenem c4 jest w nim dostępne ,,przerzucanie" ekranu smartfona na wyświetlacz w samochodzie, 

oczywiście na stronie sa wymienione kompatybilne urzadzenia i oprócz Iphone, Galaxy s* i Xperii nie ma innych modeli,

czy można to jakoś obejść by połaczyć xiaomi mi4 z tym wyświetlaczem? połaczenie w instrukcji odbywa się kablem usb,

gdy jednak podłaczam xiaomi i wybieram opcje mirracast wyskakuje brak urzadzenia ...

jeśli ktoś spotkał się z podobnym problemem i udało się go rozwiazać bardzo proszę o feedback,

wybaczcie za błędy, nie mam a z ogonkiem :-) 

Opublikowano
43 minuty temu, veronx napisał:

Hej,

Od nie dawna jeżdżę citroenem c4 jest w nim dostępne ,,przerzucanie" ekranu smartfona na wyświetlacz w samochodzie, 

oczywiście na stronie sa wymienione kompatybilne urzadzenia i oprócz Iphone, Galaxy s* i Xperii nie ma innych modeli,

czy można to jakoś obejść by połaczyć xiaomi mi4 z tym wyświetlaczem? połaczenie w instrukcji odbywa się kablem usb,

gdy jednak podłaczam xiaomi i wybieram opcje mirracast wyskakuje brak urzadzenia ...

jeśli ktoś spotkał się z podobnym problemem i udało się go rozwiazać bardzo proszę o feedback,

wybaczcie za błędy, nie mam a z ogonkiem :-) 

Kablem usb to chyba MHL ale po drugiej stronie powinno być wejście HDMI i potrzebny specjalny kabel "adapter".. Miracast to po Wi-Fi. Przypuszczam że  twoje radio nie ma modułu Wi-Fi do Miracast dlatego "brak urządzenia". Może wymyślili coś innego co działa po zwykłym kablu USB, ale potrzebuje sterowników do danego modelu telefonu.

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedzi.

Walczyłem kilka dni z tym, niestety telefony z poza listy kompatybilnych urządzeń nie będą współpracowały.

Będzie trzeba sprzedać mojego  MI a jeszcze nie zdążyłem się nim nacieszyć.

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...