Grand_bpa Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Wersja MIUI: MIUI 7.4 xiaomi.eu 6.5.26 Posiadany smartfon: xiaomi mi4 Jakim użytkownikiem jesteś? Początkujący Opis znalezionego błęduOd dwóch dni mam problem gdyż telefon pokazuje mi BRAK KARTY SIM. Myslałem że to wina aktualizacji androida do wersji 6 więc przez recovery w jakiś sposób cofnąłem do wersji android 4.4.4 . Gdy wciąż ten błąd się pojawiał postanowiłem zaktualizować go znow do wersji 6. Pobrałem ten plik ze strony najpierw do aktualizacji miui 5.17 chyba czy jakos tak no i wtedy wywalało mi błąd non stop co kilka sekund " aplikacja google play store została zatrzymana" i tak miałem ciągle. Zaktualizowałem go do androida 6 i zacząłem instalować aplikacje. Po kilku instalacjach przy próbie zainstalowania snapchata wywala mi ze aplikacja została zatrzymana. Proszę o pomoc gdyż nie mam pojęcia co mogłem zepsuć i czemu tak się dzieje. Logcatjava.lang.SecurityException: Unsupported path /1464864487087 at android.os.Parcel.readException(Parcel.java) at android.database.DatabaseUtils.readExceptionFromParcel(DatabaseUtils.java) at android.database.DatabaseUtils.readExceptionFromParcel(DatabaseUtils.java) at android.content.ContentProviderProxy.insert(ContentProviderNative.java) at android.content.ContentResolver.insert(ContentResolver.java) at com.google.android.finsky.download.l.run(SourceFile:182) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java) at android.os.Looper.loop(Looper.java) at android.os.HandlerThread.run(HandlerThread.java) Taki bład mi pokazało . Bardzo proszę o pomoc
Grand_bpa Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2016 Czyli muszę odpalić recovery i tam kliknąć Wipe cache ? nie spowoduje mi to usunięcia wszystkich aplikacji ? Przepraszam za pewnie takie głupie pytania ale kompletnie sie nie znam na tym
Rekomendowane odpowiedzi