Sławek Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Kiedy zrootowałem LG G2 mini, to przestały działać aktualizacje OTA. Telefon dokładnie precyzował: Masz ROOTa, nie możesz zrobić tej aktualizacji. Notabene nawet usunięcie roota nie pomagało - gdzieś ta informacja o tym, że był root się przechowała i straciłem na zawsze mozliwość robienia systemowych aktualizacji. No i teraz pytanie - czy podobnie jest z XIAOMI ? Potrzebuję roota do jednej jedynej funkcji (przekierowanie dźwięku do DLNA/AirPlay) i zastanawiam się czy nie stracę przez to możliwości aktualizacji OTA. Ktoś wie? Ktoś ma roota i może potwierdzić, że aktualizacje OTA działają?
m4ci3k_sz Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Jezuu ludzie, zanim zadanie kolejny post z kolejnym pytaniem poszukaj info sam. Żeby mieć aktualizacje musisz mieć roota Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi