Tomek_Tcz 38 Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 (edited) Witajcie, Dodawał ktoś na swoje urządzenie mi4/mi3 alphe MIUI 8?https://xiaomi.eu/community/threads/miui-8-alpha.31903/ Jeśli tak podzielcie się informacjami jak działa itp. Ja pobieram i w sumie zrobię backup i sprawdzę jak to ugryźć. A, więc tak bootwanie trwało bardzo długo około 5-10 minut czekajcie cierpliwie Jest parę miejsc po angielsku, sam pasek powiadomień słabo mi się spodobał. Dobrze, że chociaż przełączniki da się włączyć podzielone na dwie karty jak to ma miejsce w v7. Ogólnie działa fajnie, parę zmian na lepsze w aplikacjach notatki, zegar, kalendarz, aparat trochę też się zmienił. No i piękne animacje w telefonie przy rozmowach Przyzwyczaić będzie się trzeba do zmian, ale zmiany wyjdą na plus Edited June 1, 2016 by Tomek_Tcz Link to post Share on other sites
Pietr 76 Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Również testowałem i działało w miarę. Ale nie widzę sensu zakładania drugiego wątku. Link to post Share on other sites
Recommended Posts