konrad15 Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 witam mam telefon xiaomi mi 4 c od pol roku i chcialbym zaktualizowac sb system moglby ktos podeslac mi link do pobrania i krok po kroku intalizacji ? bardzo prosze gdyz nie jestem w tym expertem .. mam aktualnie miui 7 od Miui Polska 5.11.12 rozwojowa prosze o szybka odpowiedz
Colo99 Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 1 godzinę temu, konrad15 napisał: witam mam telefon xiaomi mi 4 c od pol roku i chcialbym zaktualizowac sb system moglby ktos podeslac mi link do pobrania i krok po kroku intalizacji ? bardzo prosze gdyz nie jestem w tym expertem .. mam aktualnie miui 7 od Miui Polska 5.11.12 rozwojowa prosze o szybka odpowiedz Szukasz tutaj swojej wersji telefonu, ściągasz, wrzucasz plik .zip na pamięc wewnętrzną, szukasz aplikacji "Aktualizacje", trzy kropki w prawym górnym rogu, instaluj z pliku .zip, szukasz pliku i instalujesz.
ZduneX25 Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: https://miuipolska.pl/instalacja-miui-mi-note-promi4i/
Rekomendowane odpowiedzi