muzycznaakademia Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 Przy próbie uruchomienia Endomondo wyskakuje taki komunikat jw. i opcja zezwól nie działa. Po prostu nie reaguje. W czym może być problem? Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 8 godzin temu, muzycznaakademia napisał: Przy próbie uruchomienia Endomondo wyskakuje taki komunikat jw. i opcja zezwól nie działa. Po prostu nie reaguje. W czym może być problem? Spróbuj "zahaczyć" opcję ponownego powiadamiania, to raz. Czy to szare kółko przy prawej krawędzi to jakiś przycisk? Może to on uniemożliwia naciśnięcie przycisku "ZEZWÓL".
ZduneX25 Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 To jest 'Asystent dotyku' z MIUI on nie przeszkadza, ale olej to wyjdź, odpal Panel Sterowania > Uprawnienia > Menadżer uprawnień > Lokalizacja i tutaj przy endo przełącz na ON.
muzycznaakademia Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Opublikowano 29 Maja 2016 To jest 'Asystent dotyku' z MIUI on nie przeszkadza, ale olej to wyjdź, odpal Panel Sterowania > Uprawnienia > Menadżer uprawnień > Lokalizacja i tutaj przy endo przełącz na ON. Aż mi wstyd, że na to nie wpadłem. Bardzo dziękuję! Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi