Doman Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 Cześć, Z góry uprzedzam, że jestem laikiem, Używam RN2 od 3 miesięcy, przesiadlem się z iphona 4s - i do tej pory była gitarra. Od kilku dni przycisk Home wyrzuca mnie na ostatnią stronę pulpitu s nie na pierwszą .... Kombinowalem z ustawieniami przycisków i nic.... Będę wdzięczny za podpowiedź
Helio Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 Skoro nic w opcjach nie wykombinowałeś to zrób Full wipe.
Doman Opublikowano 28 Maja 2016 Autor Opublikowano 28 Maja 2016 Dzięki Poczytam na forum co to jest i jak to zrobić Pozdrawiam
fyme Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 Cześć, Z góry uprzedzam, że jestem laikiem, Używam RN2 od 3 miesięcy, przesiadlem się z iphona 4s - i do tej pory była gitarra. Od kilku dni przycisk Home wyrzuca mnie na ostatnią stronę pulpitu s nie na pierwszą .... Kombinowalem z ustawieniami przycisków i nic.... Będę wdzięczny za podpowiedź A nie przestawiłeś domyślnej strony pulpitu? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
manximu Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 "uszczypnij"trzema palcami ekran i sprawdź domyślny pulpit
Doman Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Opublikowano 29 Maja 2016 Ooooooo, super!!! Wszystko wróciło do normy. Wielkie dzięki, na pewno mój syn 6 letni coś pozmieniał. Ps: Czy jest gdzieś ściąga o funkcjach ukrytych ,tzn kombinacje palców czy przycisków co powodują ? Miłego dnia
Rekomendowane odpowiedzi