Tomasz Petrycki Posted May 25, 2016 Share Posted May 25, 2016 (edited) Aplikacja Poczta przestała widzieć moje kontakty. Widzi tylko te z maili. Objawia się to tak: Tworzę nową wiadomość, zaczynam pisać adresata i nie uzupełnia z Kontaktów. Przedtem to działało. Nie mogę dojść gdzie tkwi przyczyna. MIUI 5.12.17 Edited May 25, 2016 by Tomasz Petrycki wersja systemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
St-Bziku Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 Może sprawdź czy ma uprawnienia do czytania kontaktów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Petrycki Posted May 27, 2016 Author Share Posted May 27, 2016 9 godzin temu, St-Bziku napisał: Może sprawdź czy ma uprawnienia do czytania kontaktów. Wszystko sprawdziłem wcześniej. Nawet usunąłem dane kontaktów i poczty. Nic. Ciągle to samo. Tworzy sobie bazę adresów z maili a do Kontaktów nie dociera. Jedyny sposób to tworzenie maila przez Kontakty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts