Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :)

Czy może mi ktoś podpowiedzieć jak przekonać aplikację Intelli Ring do współpracy z MIUI ?

Aplikacja ma za zadanie ustawić głośność dzwonka/powiadomień biorąc pod uwagę głośność otoczenia.

Aplikacja jako taka uruchamia się kiedy telefon dzwoni ale zdaje się, że nie może zmienić głośności. Na wszystkie pytania odnośnie dostępu aplikacji do systemowych rzeczy odpowiedziałem TAK. Mimo to nie działa. Ktoś ma jakiś pomysł ?

Opublikowano

Dzieki za odpowiedź.

Aplikacja jest zaufana i ma wszystkie możliwe uprawnienia. W rejestrze jest jedno wystąpienie "zmiana głośności dzwonka" ze statusem "Odmowa".

Po zmianie uprawnień na takie jak napisałeś wpis taki już nie występuje niestety nadal nie działa. Dzwonek jest za każdym razem głośny pomimo tego, że IntelliRing w logu pisze, że zmienił głośność na minimalną.

Jakieś pomysły jeszcze ? :)

-- 3 paź 2013, o 12:27 --

Mimo wielu prób nie udało mi się uzyskać pełnej funkcjonalności tej aplikacji na MIUI. Niestety musiałem wrócić do stocka.

Trudno, może kiedyś...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dzieki za odpowiedź.

Aplikacja jest zaufana i ma wszystkie możliwe uprawnienia. W rejestrze jest jedno wystąpienie "zmiana głośności dzwonka" ze statusem "Odmowa".

Po zmianie uprawnień na takie jak napisałeś wpis taki już nie występuje niestety nadal nie działa. Dzwonek jest za każdym razem głośny pomimo tego, że IntelliRing w logu pisze, że zmienił głośność na minimalną.

Jakieś pomysły jeszcze ? :)

-- 3 paź 2013, o 12:27 --

Mimo wielu prób nie udało mi się uzyskać pełnej funkcjonalności tej aplikacji na MIUI. Niestety musiałem wrócić do stocka.

Trudno, może kiedyś...

Sam używam tej aplikacji na Mi2S i działa bezbłędnie:)

Proszę jeszcze ustawić jedną rzecz. Ustawienia systemu -> Ułatwienia dostępu -> Powiadomienia IntelliRing -> Włącz dostępność :)

Czułość mikrofonu mam ustawioną na 15%.

Daj znać czy teraz działa:)

Opublikowano

Dzięki za odpowiedz.

Pierwsze co wlaczylem to właśnie to bo sam intelliring sugerował.

W każdym razie wróciłem do stocka więc problem jakby chwilowo nie istnieje.

Coś czuje, ze jak przyjdzie sie z tym zmierzyć powtórnie to już będzie to na mi3 ;)

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...