Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zdaję sobie sprawę, że się narażę bo temat ogólnie wałkowany w kilku jak nie kilkunastu wątkach na tym forum, ale informacje tam zawarte są wg mnie bardzo chaotyczne i jeżeli jest taka możliwość to prosiłbym, żeby ktoś wytłumaczył mi jak krowie na granicy jak wrócić z androida 5.1 do wersji 4.4 MIUI 6.3.24?

Mój telefon to RedMi 2 HM2014811 2GB, obecnie wgrany MIUI 6.5.12 ANDROID 5.1.1, TWRP MIUIPolska 3.0.0-1

Opublikowano

Normalna aktualizacja nie chce działać, pokazuje jakiś błąd ale nie mogę nawet odczytać i od razu przechodzi do TWRP. Czy problemem może być to że mam TWRP w wersji  3.0.0-1? Gdzieś właśnie czytałem, że powinien być 3.0.0.0

Opublikowano

No niby nie, ale ja akurat nie siedzę w tym tak długo jak Ty i na pewno nie mam takiej wiedzy więc dlatego te moje wątpliwości...
A wracając do tematu: przez TWRP też nie idzie :-( Powtórzę pytanie: czy powinienem mieć TWRP w wersji 3.0.0.0?

Opublikowano

To może 3.0.0.2 dla Redmi2 nie ma, nie wiem, ten telefon jest już od dłuższego czasu nie w moich łapkach. To instaluj 3.0.0.1, a wszelkie wersje TWRP znajdziesz u wujka Google lub na forum XDA :).

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...