Skocz do zawartości
  • 0

aktualizowanie godziny na zegarku

Pytanie

Opublikowano

Za każdym razem kiedy chcę sprawdzić godzinę, po włączeniu ekranu pojawia się irytująca i powolna animacja "przewijania" cyferek do aktualnej godziny.

Czy jest możliwość wymuszenia na zegarku, żeby aktualizował godzinę na bieżąco? Chcę po włączeniu ekranu mieć aktualny czas, a nie czekać aż mi się on dopiero przestawi.

• Like 1

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Też mnie to irytuje. Zupełnie jakby chcieli pokazać że mają super animację, że telefon aktualizuje godzinę specjalnie dla Ciebie, i w ogóle sztuczna inteligencja ;) Może to dlatego że nie przełącza godziny kiedy ekran jest wygaszony. Ale z drugiej strony nie ma to sensu, bo zawsze przestawia się o minutę. Nie mniej, nie więcej, o minutę. Trzebaby coś przekodować pewnie.

Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano (edytowane)

Widżet zegarka FLIP SENSE V2 CLOCK że sklepu GP. 

Aktualizuje się tylko po odblokowaniu a później kiedy z telefonu korzystam już nie, po dajmy na to 5 minutach użytkowania i wybudzonego ekranu pokazuje nadal godzinę z wybudzenia. 

Nadane wszystkie możliwe uprawnienia czyli działanie w tle, na ekranie blokady, dostęp do lokalizacji oraz pamięci. Ponadto dodane do autostartu, w ustawieniach profili baterii nadane "bez ograniczeń" oraz zakłódkowane w pracujących aplikacjach (dłuższe wciśnięcie środkowego przycisku).

Jakiś pomysł ktoś ma co mogłem pominąć że mimo tego nadal nie aktualizuje?

EDIT: w ustawieniach tegoż programu jest pewna opcja która niby to ma odpowiadać za aktualizację ale czy jest zaznaczona czy odznaczona to problem występuje.

IMG_20161228_123049.jpg

Edytowane przez santos
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...