melidien Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 Cześć, Rozwaliłam dzisiaj telefon, szybka pękła, ekran wszystko łądnie wyświetla, ale nie reaguje na dotyk. Czy można zrobić backup danych z telefonu podlączając go tylko do komputera? Bez potrzby użycia ekranu? Problem jest też taki, że jak podłączam telefon przez USB to komputr widzi go jako...kamerę wideo. Pomocy Dama w opresji
Winiu89 Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 możesz zainstalować cwm recovery (w nim poruszasz się za pomocą fizycznych przycisków) i wtedy zrobić backup Wysłane z mojego Mi-4c
melidien Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Opublikowano 20 Maja 2016 Masz na myśli to: http://en.miui.com/thread-13682-1-1.html ? Jeśli tak to...jak mam wykonać punkt drugi, "copy the file in the root directory of your sd card", skoro mój komputer widzi podłączony telefon jako kamerę?
Winiu89 Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 Poszukaj instrukcji wgrania przez fastboot w takim razie Wysłane z mojego Mi-4c
Acid Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 Z twrp też można a łatwiej dostępny bo u nas w romie cancro i na stronie. Twrp przez USB umożliwia działanie komend adb. A więc działają komendy z twrp np: adb shell twrp backup adb shell twrp wipe adb shell twrp install Itp. Z MI Note
melidien Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Opublikowano 20 Maja 2016 Przepraszam, ale brzmi to dla mnie jak: łzy syreny zmieszaj ze sproszkowanym oddechem kota oraz zagotuj w lodowym kociołku Nie rozumiem
m4ci3k_sz Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 Skoro ekran wszystko ładnie wyświetla to podłącz myszkę przez otg Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 1
Rekomendowane odpowiedzi