Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

mam wersję softu MIUI Polska 6.5.12, po restarcie telefonu często się zdarza, że przyciskanie (czasem 2 razy lub więcej) głównego przycisku (home) powoduje różne inne akcje (otwieranie aplikacji, wybieranie, czegoś, generalnie "wariactwo") czy to jest kwestia softu, czy hardware? Miałem tak na poprzednich wersjach ROMów. Po czasie się to potrafi uspokoić, ale nie widzę tu żadnych zależności :-(

Opublikowano
4 minuty temu, szymam napisał:

Sprawdzałeś ustawienia przycisków?

Ja w nich nic nie grzebałem. Dla przytrzymania nie mam żadnych funkcji, a Menu wybiera mi ostatnie aplikacje. Spróbuj ponaciskać kilkukrotnie przyciski home i menu i zobacz czy dzieję się coś dziwnego u ciebie. Oczywiście wcześniej wyczyść sobie wszystkie aplikacje z pamięci.

Opublikowano

Sprawdź na innej ładowarce, miałem coś takiego na jednej ładowarce w Xperii ekran był tak czuły że nie dało się nic zrobić w czasie ładowania, na innych ładowarkach było ok.

• Like 1
Opublikowano

Ładowarka albo kabel, też to kiedyś zauważyłem jak podłączyłem telefon (Redmi 1) do jakiejś dziwnej ładowarki i jak pisałem swypem to linia była bardzo falista i wybierało sobie litery jakie chciało :)

• Like 1
Opublikowano

Potwierdzam wypowiedzi wulfel oraz bananazo. To jest kwestia dziwnej ładowarki. Temat można śmiało zamknąć.

Dzięki!!!!

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...