Skocz do zawartości

Nowy telefon i zainstalowane MIUI Polska?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, ostatnio kupiłem Mi Redmi Note 3 na Allegro. No i telefon przszedł, otworzone przy kurierze wszystko okej :) Odpalam telefon, przeprowadza mnie przez jakas konfiguracje telefonu wiecie, konto google, odciski palców itd. Jak już wszedłem na pulpit to pojawił mi się że mam do zainstalowania aktualizację. Kliknąłem Aktualizuj, a tam ukazuję mi się logo MIUI Polska :o Czy takie coś jest normalne? Czy to nie ja powinienem sobie to instalować? Oraz czy to znaczy, że mam oryginalną wersje telefonu ?

13231073_612035225616388_331079113_n.jpg

Opublikowano (edytowane)

Z Królik24, na allegro Tv Sat coś tam, sprawdziłem po numerze imei i S/N na stronie producenta i pokazuję, że jest okej. Wszystko działa i wygląda, że jest okej.

Edytowane przez exevan
Opublikowano
Dnia 18.05.2016 o 18:56, exevan napisał:

Witam serdecznie, ostatnio kupiłem Mi Redmi Note 3 na Allegro. No i telefon przszedł, otworzone przy kurierze wszystko okej :) Odpalam telefon, przeprowadza mnie przez jakas konfiguracje telefonu wiecie, konto google, odciski palców itd. Jak już wszedłem na pulpit to pojawił mi się że mam do zainstalowania aktualizację. Kliknąłem Aktualizuj, a tam ukazuję mi się logo MIUI Polska :o Czy takie coś jest normalne? Czy to nie ja powinienem sobie to instalować? Oraz czy to znaczy, że mam oryginalną wersje telefonu ?

13231073_612035225616388_331079113_n.jpg

Ja mam to samo. Brak możliwości zaktualizowania bez odblkoowania bootloadera, niestety:-(

Opublikowano (edytowane)

Jak kupujesz telefon co cie przerasta to kup samsunga.

Wystarczy trochę poczytać forum i masz wszystko podane na tacy.

Naprawdę tylko trochę własnej inicjatywy i masz pomoc a nie zaśmiecanie takimi postami .

Jestem nowym użytkownikiem 

Masz temat wgrywania romu na zablokowany bootloader.

JDStar robi romy ale zero podziękowania.

Edytowane przez situ
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...