Piciu Opublikowano 17 Maja 2016 Opublikowano 17 Maja 2016 Witam, mam w telefonie 2 karty SIM (prywatna i służbowa). Gdy ktoś do mnie dzwoni wyświetla się jego numer poprzedzony [1] lub [2] w zależności od karty SIM. Niestety te cyferki są dość małe i wymagają mocnego przyjrzenia się wyświetlaczowi przed odebraniem aby ustalić na który numer przychodzi połączenie. Stąd moje pytanie czy idzie w jakikolwiek sposób ustawić system tak, aby identyfikacja tego na który numer ktoś dzwoni była łatwiejsza? Mam tu na myśli rozwiązania takie jak.: - bardziej wyraźne większe cyferki - inną tapetę w zależności od numeru karty SIM - inny dzwonek w zależności od numeru karty SIM (tutaj dodam, że numery są z bardzo często nieznane więc nie wchodzi w grę indywidualne przypisywanie dzwonków do numerów telefonu z książki)
situ Opublikowano 17 Maja 2016 Opublikowano 17 Maja 2016 (edytowane) 1 godzinę temu, Piciu napisał: - inny dzwonek w zależności od numeru karty SIM (tutaj dodam, że numery są z bardzo często nieznane więc nie wchodzi w grę indywidualne przypisywanie dzwonków do numerów telefonu z książki) Inny dzwonek przypisać do karty najprościej. Ustawienia>>>dźwięk i wibracje>>>>dzwonek telefonu>>>>wspólny dźwięk>>>odhaczyć i wybrać inny do sim 1 i inny do sim2 Edytowane 17 Maja 2016 przez situ
Rekomendowane odpowiedzi