Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcę kupić nowy taki telefon dla mamy 

Ile to jest teraz warte ? Bo duża rozbieżność znalazłem na Allegro od 300 do 600 

Ile wg was jest warta nówka ?

Jakby ktoś miał nowke to rozwaze zakup 

Opublikowano
2 minuty temu, tpawel napisał:

Czy sie oplaca brac za 500 redmi 2, skoro za kilkadziesiąt zl wiecej mozna miec redmi 3?

Tutaj już raczej nie chodzi o wydajność samego fona, bo to ma tylko dzwonić pewnie i SMS wysyłać, a Redmi 3 to zabawa z BL, a raczej tego im się robić nie będzie chciało. Sam dla mamy kupiłem Redmi 2 :P.

Opublikowano

No redmi 3 sie tez do tego nadaje, a do tego ma mega baterie a i fotkę cyknac dobrą potrafi. Jest ten jeden rom na zablokowany BL i w wiekszosci przypadków sprawuje sie znakomicie :) przy tych cenach redmi 3 to az nieprzyzwoite kupowac dwojke za 500zl :)

Opublikowano
12 minut temu, tpawel napisał:

No redmi 3 sie tez do tego nadaje, a do tego ma mega baterie a i fotkę cyknac dobrą potrafi. Jest ten jeden rom na zablokowany BL i w wiekszosci przypadków sprawuje sie znakomicie :) przy tych cenach redmi 3 to az nieprzyzwoite kupowac dwojke za 500zl :)

No tak, dla osoby, która się chce z tym bawić jest OK, ale z tego co rozumiem, mogę się oczywiście mylić, ale mam wrażenie, że to ma być zakupione i działać z polskim językiem, bez potrzeby grzebania. Niestety zablokowany BL utrudnia takie coś, sam się zastanawiam czy jest sens wymieniać mojej mamie na coś nowszego, bo szczerze, nie chce mi się pilnować, czy zgoda na odblokowanie przyszła, a potem tego ogarniać, mama siedzi w pracy od rana do późnego wieczora, też nie ma czasu i okazji zostawić mi telefonu, nie przeczy nikt, że Redmi 3 jest tutaj świetną opcją, ale pod ten konkretny przypadek, Redmi 2 jest lepszy.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...