bmbl80 Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 Jak w temacie. Po obecnych premierach zgłupiałem. Kandydaci: - MI5 PRO - SAMSUNG S7 - LG G5 - HTC 10 - HUAWEI P9 (troche na przyczepkę, bo procek i RAM odstaje) Jestem ciekawy, co byście wybrali. Chwilowo olewamy koszty, bo opcja jest MI5 z rynku, a pozostałe od operatora
TKN Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 (edytowane) Ja bym dorzucił jeszcze iPhone 6, ZUK Z2 i Meizu Pro 6 I moja, mocno subiektywna, kolejność: - Mi5 Pro - iPhone 6s - ZUK Z2 - HTC 10 Edytowane 16 Maja 2016 przez TKN
Bohyn Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 Huawei P9 mozna zamowic z 4GB ram i 64GB ROM (oczywiscie China), wg antutu procek odstaje, patrzac na plynnosc/wydajnosc w grach nie widac az tak wielkiej roznicy LG G5 - bateria troche za slaba, wg mnie kiepskie spasowanie modułu jak na flagowca
Slawrumia Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 A ma już ktoś mi5 pro bo mi z geekbuying.com zwrócili kasę Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka
wtbn Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 Mi5 pro czarny ma na dniach sie zacząć pojawiać ponoć. kwestia tygodnia-dwóch.
Antyhaker Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 43 minuty temu, Bohyn napisał: Huawei P9 mozna zamowic z 4GB ram i 64GB ROM (oczywiscie China), wg antutu procek odstaje, patrzac na plynnosc/wydajnosc w grach nie widac az tak wielkiej roznicy Oj widać - zwłaszcza w porównaniu z SGSVII.
Bohyn Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 Namacalnie sobie pograłem w sklepie (nie tylko uruchamialem) i nie widziałem tej wielkiej różnicy. Swoja drogą ciekawe co Sprzedawcy sobie myśleli jak przy każdym telefonie kupę czasu spędziłem;p Za to widziałem różnicę w optymalizacji gier na Android vs iOS, niestety na korzyść iOS. Szkoda, że w sklepach nie ma jeszcze HTC 10 (tylko Play), bo też bym protestował sobie. Póki co sam nie wiem co brać, przez te kilka ostatnich cegłowych mi5.
TKN Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 7 minut temu, Bohyn napisał: niestety na korzyść iOS Niestety? Generalnie za iOSem przemawia wszystko. 7 minut temu, Bohyn napisał: przez te kilka ostatnich cegłowych mi5. Jakieś szczegóły?
Bohyn Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 W iOS mam zawsze problem z edycją napisanego słowa, nie mogę się wstrzelić między literami, czyli zawsze szybciej wychodzi usunięcie słowa i napisanie od nowa (chyba ze nie umiem tego dobrze robic) i pliki są zapisywane jakby w danej aplikacji, a nie w ogólnodostępnym folderze. Dwie rzeczy, które pobudzają moje wahania, co kupić. O cegłach było w tym wątku i na xiaomi.eu, podobno na en.miui.com/forum/ ale ja nie znalazłem wątku. S7 fajnie leży w dłoni, wg mnie nawet jest ładni, poprawiona jakość wykonania w stosunku do S6, S6 miewało szczeliny miedzy ramką a szkłem ekranu. P9 z polskiego wynku wg mnie jest dobry do porównywania z mi5 3/32.
bmbl80 Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Opublikowano 16 Maja 2016 Ja bym zrobił MIxa Snpa 820, 4GB i aparat z Huawei
Rekomendowane odpowiedzi