Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.

Po obecnych premierach zgłupiałem. Kandydaci:

- MI5 PRO

- SAMSUNG S7

- LG G5

- HTC 10

- HUAWEI P9 (troche na przyczepkę, bo procek i RAM odstaje)

Jestem ciekawy, co byście wybrali. Chwilowo olewamy koszty, bo opcja jest MI5 z rynku, a pozostałe od operatora

Opublikowano (edytowane)

Ja bym dorzucił jeszcze iPhone 6, ZUK Z2 i Meizu Pro 6 ;-)

I moja, mocno subiektywna, kolejność:

- Mi5 Pro

- iPhone 6s

- ZUK Z2

- HTC 10

Edytowane przez TKN
Opublikowano

Huawei P9 mozna zamowic z 4GB ram i 64GB ROM (oczywiscie China), wg antutu procek odstaje, patrzac na plynnosc/wydajnosc w grach nie widac az tak wielkiej roznicy

LG G5 - bateria troche za slaba, wg mnie kiepskie spasowanie modułu jak na flagowca

Opublikowano
43 minuty temu, Bohyn napisał:

Huawei P9 mozna zamowic z 4GB ram i 64GB ROM (oczywiscie China), wg antutu procek odstaje, patrzac na plynnosc/wydajnosc w grach nie widac az tak wielkiej roznicy

Oj widać - zwłaszcza w porównaniu z SGSVII.

Opublikowano

Namacalnie sobie pograłem w sklepie (nie tylko uruchamialem) i nie widziałem tej wielkiej różnicy. Swoja drogą ciekawe co Sprzedawcy sobie myśleli jak przy każdym telefonie kupę czasu spędziłem;p

Za to widziałem różnicę w optymalizacji gier na Android vs iOS, niestety na korzyść iOS.

Szkoda, że w sklepach nie ma jeszcze HTC 10 (tylko Play), bo też bym protestował sobie.

Póki co sam nie wiem co brać, przez te kilka ostatnich cegłowych mi5.

Opublikowano
7 minut temu, Bohyn napisał:

niestety na korzyść iOS

Niestety? Generalnie za iOSem przemawia wszystko. ;-)

7 minut temu, Bohyn napisał:

przez te kilka ostatnich cegłowych mi5.

Jakieś szczegóły?

Opublikowano

W iOS mam zawsze problem z edycją napisanego słowa, nie mogę się wstrzelić między literami, czyli zawsze szybciej wychodzi usunięcie słowa i napisanie od nowa (chyba ze nie umiem tego dobrze robic) i pliki są zapisywane jakby w danej aplikacji, a nie w ogólnodostępnym folderze. Dwie rzeczy, które pobudzają moje wahania, co kupić. 

O cegłach było w tym wątku i na xiaomi.eu, podobno na en.miui.com/forum/ ale ja nie znalazłem wątku.

S7 fajnie leży w dłoni, wg mnie nawet jest ładni, poprawiona jakość wykonania w stosunku do S6, S6 miewało szczeliny miedzy ramką a szkłem ekranu.

P9 z polskiego wynku wg mnie jest dobry do porównywania z mi5 3/32. 

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...