daquid Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 Hej Mam problem z nagrywanym dźwiękiem (filmiki, dyktafon). Po otworzeniu nagranego dźwięku, dźwięk nie ma jednej głośności, tylko przeskakuje. Nie wiem czy to wina mikrofonu czy oprogramowania. Nagrałem filmik, żeby pokazać dokładnie w czym tkwi problem: Wersja MIUI: MIUI Global 7.1 (stabilna) 7.1.9.0.0 (LHOCNCL) Pozdrawiam
marycha Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 Zmień rom z tego śmieciowego na jakiś normalny (dev albo global - chyba że masz odblokowany bootloader - wtedy na co chcesz). Jak miałem tego rom-a miałem mnóstwo takich właśnie "drobnych" ale upierdliwych problemów.
Sosinsky Opublikowano 26 Czerwca 2016 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Lekkie odświeżenie tematu. Również mam z tym problem, tylko mam wersję MIUI 7.98.9.0 Nagrywałem film, gdy byłem na kajakach, to dźwięk był świetny. A jak nagrywałem jakąś imprezę lub moją gre na gitarze, to dźwięk był masakryczny. Dorwałem alternatywną wersje kamery (jakaś apka) i miała ona opcję zmiany mikrofonu. Nawet jak zmieniałem na główny lub ten drugi to było słabo. A przy rozmowach przez telefon jest świetnie. Czy też mam śmieciowy rom i muszę przeinstalować go do tej wersji od marychy, czy to jest inny problem? Pozdrawiam
Acid55555 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Mam dokładnie ten sam problem, na telefonie jest MIUI Global 7.1.9.0.0.
luki! Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 7.1.9.0.0 to nie jest oficjalne wydanie Zapoznajcie się z tym poradnikiem i zmieńcie na miui polska (xiaomi.eu) bądź na global stable/dev 1
pawelczixd Opublikowano 2 Lipca 2016 Opublikowano 2 Lipca 2016 To niestety bug tego telefonu. Spróbujcie nagrać coś na koncercie - bedzie charczeć niemiłosiernie. Na kilku romach i sprawdzone na niejednym RN3pro
Rekomendowane odpowiedzi