Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej

Mam problem z nagrywanym dźwiękiem (filmiki, dyktafon). Po otworzeniu nagranego dźwięku, dźwięk nie ma jednej głośności, tylko przeskakuje. Nie wiem czy to wina mikrofonu czy oprogramowania. Nagrałem filmik, żeby pokazać dokładnie w czym tkwi problem:

Wersja MIUI: MIUI Global 7.1 (stabilna) 7.1.9.0.0 (LHOCNCL)

Pozdrawiam

Opublikowano

Zmień rom z tego śmieciowego na jakiś normalny (dev albo global - chyba że masz odblokowany bootloader - wtedy na co chcesz).

Jak miałem tego rom-a miałem mnóstwo takich właśnie "drobnych" ale upierdliwych problemów.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Lekkie odświeżenie tematu.

Również mam z tym problem, tylko mam wersję MIUI 7.98.9.0
Nagrywałem film, gdy byłem na kajakach, to dźwięk był świetny. A jak nagrywałem jakąś imprezę lub moją gre na gitarze, to dźwięk był masakryczny.
Dorwałem alternatywną wersje kamery (jakaś apka) i miała ona opcję zmiany mikrofonu. Nawet jak zmieniałem na główny lub ten drugi to było słabo. A przy rozmowach przez telefon jest świetnie.

Czy też mam śmieciowy rom i muszę przeinstalować go do tej wersji od marychy, czy to jest inny problem?

Pozdrawiam

Opublikowano

7.1.9.0.0 to nie jest oficjalne wydanie

Zapoznajcie się z tym poradnikiem i zmieńcie na miui polska (xiaomi.eu) bądź na global stable/dev

• Like 1
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...