Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

najnowsze MIUI mam, ale gdzie się ustawia te uprawnienia?

Edytowane przez mino
Opublikowano
najnowsze MIUI mam, ale gdzie się ustawia te uprawnienia?

Hmm, teoretycznie w Panel sterowania - Uprawnienia ale właśnie zauważyłem że wyłączenie lokalizacji dla MiPilot nie jest zapamiętywane po wyjściu tej funkcji

Wysłane z MI5

Opublikowano

u mnie w RN2 w panelu sterowania nie mam możliwości wyłączenia lokalizacji dla MiPilot bo po prostu tej aplikacji tam nie ma. Gdzie to jeszcze może być. A jaką masz wersję MiPilot bo ja mam 5.5.2 i w ustawieniach  między innymi jakaś opcja z Chińskimi krzaczkami

Opublikowano
u mnie w RN2 w panelu sterowania nie mam możliwości wyłączenia lokalizacji dla MiPilot bo po prostu tej aplikacji tam nie ma. Gdzie to jeszcze może być. A jaką masz wersję MiPilot bo ja mam 5.5.2 i w ustawieniach  między innymi jakaś opcja z Chińskimi krzaczkami

Nie masz takiego ekranu ?

154e468430fb1f389302e55cd741546b.jpg

Nie wiem jaką mam wersję aplikacji, nie używam jej więc mnie to nie bardzo interesuje

Wysłane z MI5

Opublikowano

Ekran taki mam tylko że nie ma na liście aplikacji Mi Pilot

Zauważyłem że nie mam możliwości zmiany uprawnień w aplikacjach systemowych, może w Redmi Note 2 te ustawienia są gdzieś indziej ukryte, pytanie tylko gdzie?

Opublikowano

No to nie mam zbytnio na to pomysłu. Jeśli bardzo Ci to przeszkadza to rozważ wyłączenie apki w Ustawieniach i zainstalowanie czegoś, prawdopodobnie lepszego niż Mi Pilot z GP.

Tapnięte z Lenovo

Opublikowano

Już próbowałem i nie mogę jej wyłączyć prawdopodobnie dlatego że jest to aplikacja systemowa, Na wcześniejszym romie o ile dobrze pamiętam była w uprawnieniach zakładka aplikacje systemowe, ale teraz nie mogę nigdzie tego znaleźć

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...