Windwalker Opublikowano 15 Maja 2016 Opublikowano 15 Maja 2016 Witam, ostatnio doszedł do mnie xiaomi mi4 z aliexpress. Z telefonem nic nie robiłem, bo działa wszystko fajnie jak należy, to nie widzę większej potrzeby zabawy w upgrade systemu. Jedyny problem jaki zauważyłem dotychczas to wyłączenie aplikacji aparat gdy wchodzę w jej ustawienia. Niestety żadnego rozwiązania tego problemu na forum nie znalazłem. Może ktoś pomóc?
St-Bziku Opublikowano 15 Maja 2016 Opublikowano 15 Maja 2016 Z Ali możesz mieć jakiś modowany ROM. Jeśli tak zalecam przejście na xiaomi.EU. Doraźnie wyczyść dane aparatu.
Acid Opublikowano 15 Maja 2016 Opublikowano 15 Maja 2016 nie widzę większej potrzeby zabawy w upgrade systemu. No i źle. Bardzo źle... Z MI Note
Nezumi Opublikowano 15 Maja 2016 Opublikowano 15 Maja 2016 Polecam lekturę: https://miuipolska.pl/instalacja-xiaomi/, a następnie przejrzenie forum i doczytanie, co to się za cuda znajdują w telefonach z Alie . Kosz. Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi