mino Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Witam Czy istnieje jakiś sposób na to żeby informacja o pogodzie sama się synchronizowała, zresztą tak samo jak klient emaila? Nigdzie w ustawieniach nie mogę znaleźć takiej możliwości?
0 mino Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Opublikowano 14 Maja 2016 Niestety u mnie nie i jak ręcznie nie zsynchronizuję to nawet ostatnio pokazało że 9 godzin się nie synchronizowała pogoda
0 AdamD Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 (edytowane) Czy przypadkiem nie jest to związane z opcją oszczędzania energii? Ja mam co prawda aplikację Pogoda Bz ale przy włączonym oszczędzaniu energii aplikacje w tle nie synchronizują się. Edytowane 14 Maja 2016 przez AdamD
0 mino Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Opublikowano 16 Maja 2016 Profil baterii mam ustawiony na standardowy więc powinna działać synchronizacja, no chyba że się mylę
Pytanie
mino
Witam
Czy istnieje jakiś sposób na to żeby informacja o pogodzie sama się synchronizowała, zresztą tak samo jak klient emaila? Nigdzie w ustawieniach nie mogę znaleźć takiej możliwości?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi