nosteres Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 Witam. OD tygodnia posiadam mi4c tydzień temu troszkę się z nim pobawiłem i wgrałem mu twrp, bootloader jest odblokowany. Zainstalowałem wtedy wersje miui 6.6.5. Teraz wyszła wersja 6.5.12 i moje pytanie jest takie jak mam zaktualizować fona ?? przez twrp czy przez aplikacje aktualizcje ?? w tej apce nie wykrywa mi że nowsza wersja jest dostępna. Nie chce usuwać żadnych danych z tel. Czy moge pobrać paczke aktualizacji na telefon i przez aplikacje aktualizacje zainstalować jako paczka z romem ??
Grzesiuso Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 (edytowane) 2 minuty temu, nosteres napisał: Witam. OD tygodnia posiadam mi4c tydzień temu troszkę się z nim pobawiłem i wgrałem mu twrp, bootloader jest odblokowany. Zainstalowałem wtedy wersje miui 6.6.5. Teraz wyszła wersja 6.5.12 i moje pytanie jest takie jak mam zaktualizować fona ?? przez twrp czy przez aplikacje aktualizcje ?? w tej apce nie wykrywa mi że nowsza wersja jest dostępna. Nie chce usuwać żadnych danych z tel. Czy moge pobrać paczke aktualizacji na telefon i przez aplikacje aktualizacje zainstalować jako paczka z romem ?? Tak możesz, nic nie stracisz. Edytowane 13 Maja 2016 przez Grzesiuso
ZduneX25 Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: https://miuipolska.pl/instalacja-miui-mi-note-promi4i/
Rekomendowane odpowiedzi