kettri Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Witam wszystkich i pozdrawiam z Rewala. Kiedy wlaczam mi remote i chce dodać urządzenie, klikam w TV po czym nic się nie wyświetla. Żadna nazwa firmy jak to powinno być. Poza tym jeśli kliknie się w jakiekolwiek urządzenie to dzieje się to samo. Jednak można włączyć mi tv. Przyciskając guziki widać na kamerze w innym telefonie że irda działa. Macie pomysły co to może być?
MateuszT Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 ja mam inny problem, nie znajduje mi TV Sony kdl 55w805b, model chyba z 2014/15 roku, o starszym wzmacniaczu nie wspominam też od Sony, jak dla mnie słabo
domik Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Poszukajcie alternatywnego softu do IRDY i tyle. Ja mam coś takiego jak Peel Smart Remote. Nawet dekoder UPC częściowo działa. Problem jest z ręcznym wyborem kanałów (1 czy 7 nie działa) ale już góra dół czy np. podgłaszanie działa poprawnie.
jack78 Opublikowano 12 Maja 2016 Opublikowano 12 Maja 2016 Dnia 10.05.2016 o 22:18, kettri napisał: Witam wszystkich i pozdrawiam z Rewala. Kiedy wlaczam mi remote i chce dodać urządzenie, klikam w TV po czym nic się nie wyświetla. Żadna nazwa firmy jak to powinno być. Poza tym jeśli kliknie się w jakiekolwiek urządzenie to dzieje się to samo. Jednak można włączyć mi tv. Przyciskając guziki widać na kamerze w innym telefonie że irda działa. Macie pomysły co to może być? Jaki soft w telefonie?
Rekomendowane odpowiedzi