Swyder Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 (edytowane) Witam. Nie wiem co się dzieje, lecz kiedyś nie miałem z tym problemów. Mam telefon w Virgin Mobile i działa on na sygnale z Play (Roaming w T-mobile).Teraz we Wrocławiu nie chce mi złapać sieci 4G gdzie kiedyś na ogół nie było z tym problemu. Nawet na H+ mam 4 na 5 kresek i internet ledwo śmiga, a przecież to w końcu Wrocław. We Wrocławiu mieszkam ze względu na studia, a wracając do domu z sygnałem też nie jest kolorowo bo mając wieże z sieci ok 3km od domu telefon też potrafi mieć 2-3 kreski na H+ i dla tego nieraz przerzuca mi sieć tak aby łapała fale z t-mobile gdzie też są problemy. Teraz nawet na H+ ledwo udało mi się odpalić aplikację speedtest a transfer to magiczne 0,07 Mbps... Co może być tego problemem? z siecią jest raczej wszystko ok więc kwestia siedzi w telefonie. Przepraszam jeśli są błędy, ale zabiegany jestem Edytowane 10 Maja 2016 przez Swyder
djdanto Opublikowano 11 Maja 2016 Opublikowano 11 Maja 2016 Ja bym spróbował zamówić nowa kartę sim jeśli masz Virgin mobile to możesz zrobić to przez apke klubu Virgin Wysłane z mojego SM-T810 przy użyciu Tapatalka
Swyder Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Opublikowano 14 Maja 2016 Ok dzięki warto spróbować zaraz sie tym zajmę
Rekomendowane odpowiedzi