romanprus Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 Witam wszystkich! Galaxy nexusa mam od roku i dziś pobawiłem się tak, iż musiałem sformatować pamięć wewnętrzną 16 gb. Pytanie takie jak pod windows 7 odzyskać choćby zdjęcia. Siódemka widzi urządzenie ale niema przydzielonej litery i programy typu recovery nie widzą telefonu. Proszę o sugestie.
0 Blee Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 A może zmiana romu by pomogła. Sformatuj jeszcze raz (lub sformatuj z poziomu windowsa jak dasz rade) Choć zmiana romu jest bezsensowna skoro nie widzi telefonu...
0 Acid Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 Raczej się nie uda. Mi też ostatnio udało się skutecznie wymazać Nośnik USB w MI-2 Próbowałem ratować sytuację programami z Google Play do odzysku ale żaden sobie nie poradził. Albo te programy to shit (o czym świadczą czasem negatywne komentarze) albo akurat MI-2 jest średnio kompatybilny. Od tego czasu mam zainstalowany Google+ z backupem zdjęć do chmury Google. Aczkolwiek miałem też część zdjęć w Albumach w Chmurze Xiaomi - co też polecam włączyć.
0 romanprus Opublikowano 25 Września 2013 Autor Opublikowano 25 Września 2013 Witam!!! Informuję, iż użyłem tej apki DiskDigger undelete / recover i 85% utraconych formatowaniem zdjęć odzyskałem. Programik musiał mieć prawa roota. Myślę, że temat można zamknąć.Pozdrawiam
Pytanie
romanprus
Witam wszystkich!
Galaxy nexusa mam od roku i dziś pobawiłem się tak, iż musiałem sformatować pamięć wewnętrzną 16 gb.
Pytanie takie jak pod windows 7 odzyskać choćby zdjęcia. Siódemka widzi urządzenie ale niema przydzielonej
litery i programy typu recovery nie widzą telefonu. Proszę o sugestie.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi