Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

W oryginalnej apce sms rn2 nacisnąłem kiedyś na dwie bliskie mi osoby myśląc że dodaję je do ulubionych.Mój problem polega na tym,że mogę wysyłać do nich wszystkie wiadomości a oni jak cokolwiek do mnie wyślą, to dostaję tylko powiadomienie o tym fakcie poprzez diodę,wibrację a sms czy mms jest pusty i mam komunikat ,,użytkownik nieznany,,Wielokrotnie czyściłem aplikację,nawet w desperacji wyłączyłem firewall i nic nie pomaga.Proszę o pomoc bo apka ta jest dla mnie najlepsza a poprzez tą dla mnie niedogodność zmuszony jestem używać np.Textre,

Edytowane przez Zenon
Opublikowano
2 godziny temu, Zenon napisał:

W oryginalnej apce sms rn2 nacisnąłem kiedyś na dwie bliskie mi osoby myśląc że dodaję je do ulubionych.Mój problem polega na tym,że mogę wysyłać do nich wszystkie wiadomości a oni jak cokolwiek do mnie wyślą, to dostaję tylko powiadomienie o tym fakcie poprzez diodę,wibrację a sms czy mms jest pusty i mam komunikat ,,użytkownik nieznany,,Wielokrotnie czyściłem aplikację,nawet w desperacji wyłączyłem firewall i nic nie pomaga.Proszę o pomoc bo apka ta jest dla mnie najlepsza a poprzez tą dla mnie niedogodność zmuszony jestem używać np.Textre,

Spróbuj wyczyścić dane kontaktów i wiadomości. Pamiętaj tylko, żeby najpierw zrobić kopię zapasową kontaktów (o ile nie masz kopii w chmurze Xiaomi).

Opublikowano

Dziękuję za poradę,zrozumiałem ją w ten sposób że mam wejść w dwie aplikacje czyli kontakty i dialer oraz drugą czyli sms i to wyczyścić,zrobilem tak i nie pomogło,sądzę że zle tą poradę zrozumiałem:(

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

temat do zamknięcia,kolega Iwrit doradził i pomogło,cytat:

Może te osoby trafiły do normalnie niewidocznej skrzynki "Prywatne wiadomości"? Objawy by się chyba zgadzały. Na liście SMS-ów przeciągnij palcem w dół o bardzo długi odcinek (ponad pół ekranu), to wejdziesz do tej ukrytej skrzynki.

Dziękuję i pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...