Zuchwale Piękny Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Witam . Otóż dnia 28.05.16 zauważyłem,że usługa mi drop w jest podświetlona/włączona. Wyłączyłem ją i zauważyłem,że funkcja wi-fi wyłączyła się razem z nią,tak samo wyłączają się dane pakietowe włącza funkcja HotSpot. Pomyślałem co jest grane,że komórka mi wariuje. Zrobiłem fabryczny reset. Nie pomogło.Potem zrobiłem zaawansowane czyszczenie całego systemu i wgrałem już zaktualizowany z dnia 28-04-2016. Też nie pomogło. Ponadto podczas przeglądania internet jakiś czas sysem samowolnie wyłącza wi-fi i przeskakuje mi na funkcje hotspot.Wyłączam hotspot to z automata na mi drop i na wi-fi przeskakuje nie wiem czemu
Zuchwale Piękny Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Opublikowano 13 Maja 2016 (edytowane) Wreszcie udało mi się dojść do tego co powodowało mój problem. Zaintrygowało mnie to,że po którymś resecie skrupulatnie ustawiając komórkę bug pojawiał się po zmianie motywu. Okazało się,że bug był spowodowany przez motyw Red Ninja. Mi drop odpalał się i wyłączał razem z internetem. Co jak co ale nigdy bym nie przypuszczał,że problem może powodować jakaś durna tapetka. Edytowane 13 Maja 2016 przez Zuchwale Piękny
ZduneX25 Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi