PVF Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Witam! Poszukuję osoby, która ogarnie na moim RN3P system DEV. Obecnie mam wgrany przeze mnie 7.1.7 Stable, ale z Dev już sobie poradzić nie mogę. Wgrywałem przez MiFlash DEV, ale wystąpił w połowie błąd brak miejsca, telefon złapał bricka delikatnego wiec wróciłem do 7.1.7. Od naporu informacji i czytania na forach boli mnie już głowa a ja rozkładam ręce. Dostałem pozwolenie na odblokowanie bootloadera ale stoi na 50%. Tak więc szukam ogarniętej osoby z Poznania i okolic, która pomoże albo zrobi to za mnie. Pozdrawiam
Belmorn30 Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 4 godziny temu, PVF napisał: Witam! Poszukuję osoby, która ogarnie na moim RN3P system DEV. Obecnie mam wgrany przeze mnie 7.1.7 Stable, ale z Dev już sobie poradzić nie mogę. Wgrywałem przez MiFlash DEV, ale wystąpił w połowie błąd brak miejsca, telefon złapał bricka delikatnego wiec wróciłem do 7.1.7. Od naporu informacji i czytania na forach boli mnie już głowa a ja rozkładam ręce. Dostałem pozwolenie na odblokowanie bootloadera ale stoi na 50%. Tak więc szukam ogarniętej osoby z Poznania i okolic, która pomoże albo zrobi to za mnie. Pozdrawiam A próbowałeś przynajmniej ściągnąć najnowszego deva i zainstalować z poziomu aktualizacji?
PVF Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Opublikowano 3 Maja 2016 1 godzinę temu, Belmorn30 napisał: A próbowałeś przynajmniej ściągnąć najnowszego deva i zainstalować z poziomu aktualizacji? Jasne, że tak. Zawsze nie może zweryfikować więc fail
Belmorn30 Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 5 minut temu, PVF napisał: Jasne, że tak. Zawsze nie może zweryfikować więc fail Jak wyszedł oficjalnie dev to ponoć ten problem zniknął. To zrób inaczej: Miflashem wgraj china stable, aktualizatorem daj china dev, bezproblemowo odblokujesz wtedy bootloader. Potem TWRP i masz MiUIPOLSKA czy jaki tam chcesz rom.
PVF Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Opublikowano 3 Maja 2016 1 godzinę temu, Belmorn30 napisał: Jak wyszedł oficjalnie dev to ponoć ten problem zniknął. To zrób inaczej: Miflashem wgraj china stable, aktualizatorem daj china dev, bezproblemowo odblokujesz wtedy bootloader. Potem TWRP i masz MiUIPOLSKA czy jaki tam chcesz rom. Przyznam że nie wpadłem na akurat ten pomysł. Pytanie czy china stable pozwoli wgrać na siebie deva? Jeśli tak to jutro próbuje.
Pitras Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Pozwoli Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi