Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się od 2 tygodni nad tymi telefonami zakupić planuje u technos_online. Proszę o opinie kogoś kto miał z nimi styczność i dlaczego wybrać dany model.Przękątna ekranu mnie nie obchodzi. Liczy się dla mnie wydajność w grach,aplikacjach i trzymanie bateri( wiem że redmi 3 pod względem bateri lepszy) ale jeżeli note 2 byłby wydajniejszy to można kupić powerbanka.

Opublikowano

Note 2 jest wydajniejszy,ale ma też wg mnie gorszy aparat. Bateria nie ma co gadać nawet, spokojnie redmi 3 trzyma mi 2 razy dłużej niż redmi note 2 trzymał. Do tego ma metalową obudowę. Wg mnie redmi 3 lepsze

Opublikowano

Nie pytaj mnie o to bo nie grałem:)

W benchmarkach różnica w wydajności jest spora, nawet ok 50% więc większe prawdopodobieństwo że pójdzie na note 2. Skoro nie masz problemu z 5,5 cala to może warto popatrzeć na note 3 pro? Wersja 2/16 jest do wyrwania ok 170$. Wydajność zeszłorocznych flagowcow plus świetne zarządzanie energią

Opublikowano

Ja asphalta 8 Sprawdzałem na Redmi 3 i było ok. Reszty nie, bo jedyne gry jakie gram to Temple run 2 i inne proste gry.

Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, enesas napisał:

Ja asphalta 8 Sprawdzałem na Redmi 3 i było ok. Reszty nie, bo jedyne gry jakie gram to Temple run 2 i inne proste gry.

@enesas umiałbyś sprawdzić jak chodzą te gry? byłbym ci bardzo wdzięczny Modern Combat 5 :Blackout, MORTAL KOMBAT X

edit jaką masz wersje 2 czy 3 gb?

Edytowane przez czerwony10
Opublikowano

Ja mam wersję 2GB ram.

Co do gier, to sprawdziłem i modern Combat 5 lagi nawet na najniższych (praktycznie nic nie widać, ale i tak lagi). Przyzwyczaiłem się, bo na Nexusie 7 2 gen, S3 lte i P8 Lite jest dokładnie to samo. Dla mnie to nie gra, a tragedia Gameloftu.

Co do mortal kombat x, on zaś działa perfekcyjnie.

Podczas gry jak wejdę w ostatnie aplikacje, to RAMu wolnego jest ok. 300mb, więc jest spoko.

Opublikowano

Co do Redmi 3, to tu jest ciekawy filmik.

Dziwne, że u mnie MC5 działa gorzej niż u niego .

Opublikowano

Chodzi o filmy nagrane czy odtwarzane (te co ktoś nagrał)?

Edit: Napisz co dokładnie się dzieje, bo zainstalowałem snapchata i wydaje się wszystko ok. Filmiki nagrane przeze mnie są ok (przednia jak i tylna kamerka).

Opublikowano

No to u mnie takie problemy nie występują, ale dla pewności niech ktoś jeszcze (kto ma Redmi 3) sprawdzi.

Opublikowano

Gdzie kupiłeś telefon, czy trudno jest zainstalować tą wersje którą ty masz? I czy kupiłbyś teraz ten telefon jakie ma minusy? Czemu tobie gra modern combat5 nie działa a na filmiku widać że płynnie chodzi

Opublikowano

Kupiłem u Goldwaya (który raz to pisze?). Wgranie xiaomi.eu to 5 minut roboty.

Czy bym kupił? Tak. Telefon chodzi szybko, bateria długo trzyma, dla mnie bardzo dobry telefon jak na tę pieniądze.

Co do ostatniego, to niestety, ale wróżka nie jestem (a szkoda). U mnie MC5 działa, ale się zacina (wg mnie optymalizacja, albo inny soft).

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...