Skocz do zawartości
  • 0

Xiaomi do 800-900 zl

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Witam szukam telefonu Xiaomi do 800-900 zl, czesto gram w jakies gierki i nie zmieniam telefonu zbyt czesto wiec chce czegos co wystarczy na pare lat, myslę o 3 gb ramu i 16/32 gb romu, obecnie mam 8 gb romu i niestety caly jest zapchany (sam jestem ciekaw przez co bo na telefonie 1 gra..) Jesli chodzi o wyswietlacz to cos powyżej 5". Jest w stanie ktos cos doradzic ?

Ogladałem pare modeli na aliexpres Redmi Note 3 Pro Prime, Redmi Note 3 Pro, Redmi 3 Pro . itp jednak nie wiem jak te telefony sie sprawują, proszę o pomoc

Edytowane przez Mintaa

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

228 eurosków Kosztuje mi4c , fakt ze wersja 3/32  2/16 to koszt tylko 180 ale pytanie na ile wystarczy do 2 gb ? do tej pory mialem 1/8 i wydawało mi sie ze starczy na dlugo a teraz rotuje miedzy apkami gdy cos potrzebuje

• 0
Opublikowano (edytowane)
14 godzin temu, Mintaa napisał:

228 eurosków Kosztuje mi4c , fakt ze wersja 3/32  2/16 to koszt tylko 180 ale pytanie na ile wystarczy do 2 gb ? do tej pory mialem 1/8 i wydawało mi sie ze starczy na dlugo a teraz rotuje miedzy apkami gdy cos potrzebuje

Na IBG były wczoraj po 205$ bodajże... Teraz troche drożej. 3/32gb.

Edytowane przez wtbn
  • 0
Opublikowano

Zapytam tutaj w osobnym temacie nikt nie odpowiada. Najtaniej chyba wychodzi z IBG i dodatkowo bardzo podoba mi sie gwarancja w polsce;d teraz pytanie 2 bo mam kupon 28$ ale nie wiem gdzie go aktywowac, przeszedlem cala procedure zamówienia i na koniec anulowałem bo szkoda nie uzyc kodzika wie ktos moze o co chodzi ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...