bcieszewski Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Cześć, przejrzałem to forum topic po topicu i (pewnie mi umknęło) nie mogę znaleźć konkretnej odpowiedzi. Tak naprawdę nie wiem co mam - zainstalowało się toto po odpaleniu aktualizacji przez MI PC Suite (chińska wersja). System generalnie stabilniejszy od tego co mi sprzedawca zaserwował ( 7.0.19.0.0 (LHNCNCJ) ) ale ma pewne problemy (mam wrażenie, że bateria dość szybko się kończy, mapy google'a łapią lokalizację dopiero po którymś uruchomieniu, "klawisze" w dialerze mają obszar nacisku przesunięty w górę...) Co więcej - poprosiłem Xiaomi o odblokowanie bootloader'a i dostałem zgodę. Oczywiście link przekierowuje do strony z krzakami. Pokierujcie proszę zagubioną duszę do źródeł (mogą być po angielsku). Wiem o wersji EU, miui Polska - ale nie wiem co i co ważniejsze jak zainstalować.
virusek90 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Tutaj masz informację: Lub tutaj o samej instalacji: https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/
bcieszewski Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi. Poczytam wieczoram
virusek90 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Już mi dwójką wynagrodziła Myślę, że już więcej nie musi wynagradzać Ale służę pomocą
Nezumi Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi