EnaM\ Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Witam chciał bym sobie kupić jakiegoś smartwatcha ale nie zależy mi na opcjach śledzenia które udostępnia Mi Band tylko bardziej na takich jakie udostępnia np ten od Sony i tutaj pytanie czy każdy smartwatch mogę sparowac z moim RN3? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryMoveOut Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Polecam Alcatel onetouch smatwatch nie drogi, można czytać powiadomienia sms, messenger, poczty miui, wyświetla pogodę, powiadamia jak wyjdzie się poza zasięg telefonu, można zmieniać tarcze, wiadomo krokomierz i pulsometr, budzik stoper, zmiena odtwarzanej piosenki na telefonie, kompas, wyzwalacz migawki to chyba tyle Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnaM\ Posted July 5, 2016 Author Share Posted July 5, 2016 Polecam Alcatel onetouch smatwatch nie drogi, można czytać powiadomienia sms, messenger, poczty miui, wyświetla pogodę, powiadamia jak wyjdzie się poza zasięg telefonu, można zmieniać tarcze, wiadomo krokomierz i pulsometr, budzik stoper, zmiena odtwarzanej piosenki na telefonie, kompas, wyzwalacz migawki to chyba tyle Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Część kupiłem w końcu alcatela i mam taki problem że nie wyświetlają mi się powiadomienia aplikacji a dałem już wszystkie uprawnienia dla aplikacji move i dalej to samo.Nie wiesz może co może pomóc? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryMoveOut Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 A w aplikacji Alcaltel Move masz ustawione które maja się pojawiać? Wejdź w aplikacje Move od Alcatela połącz zegarek, otwórz menu z lewej krawędzi potem watch następnie powiadomienia i zaznacz które powiadomienia chcesz na zegarku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts