Akcesoria
14 topics in this forum
-
- 16 replies
- 15.6k views
Jakich okularów VR używacie do Redmi Note 3? Jakie widzicie w nich wady i zalety? Osobiście próbowałem Weebo3D 2.0 i VR BOX 2, ale niezbyt dobrze mi się ich używało i chciałbym zakupić jakieś inne.
Last reply by Lennox, -
-
Witam, od jakiegoś czasu jestem posiadaczem Xiaomi Redmi Note 3 Prime i chciałbym dowiedzieć się jakie macie zdanie nt. etui do tych telefonów i co moglibyście mi polecić. Czy takie będzie w porządku? http://allegro.pl/xiaomi-redmi-note-3-flex-pokrowiec-etui-szklo-9h-i5855471351.html Jak to jest z tym szkłem hartowanym - będzie pasować do tego modelu smartfona? Kupował ktoś od tej osoby ten zestaw?
Last reply by wojtass, -
- 1 reply
- 993 views
Witam poszukuję baterii do RN3,czy ktoś z was zna jakieś namiary kto posiada je na sprzedaż?.Oczywiście na terytorium polski.
Last reply by mrosi, -
- 62 replies
- 12.3k views
Dotarł do mnie Redmi Note 3 i po przesiadce z ekranu 4,5 cala na 5,5 cala stwierdzam że konieczne jest zapewnienie jakiejś dodatkowej ochrony na tak duży wyświetlacz. Aktualnie na allegro jest bardzo mało aukcji z szkłem 9H do Redmi Note 3, te co są i tak prawdopodobnie sprzedają szkło do Redmi Note 2.Chciałbym dowiedzieć się czy w związku z tym że to praktycznie ten sam wyświetlacz szkła pasują i można wsiąść któreś z tych do dwójki. Ponadto prosiłbym o wskazanie jakiś modeli szkła które jest warte polecenia. Czy warto brać szkło za 30 zł czy wystarczy pierwsze lepsze za 10zł i będzie ok. Do tej pory używałem tylko folli 3MK Rock to będzie moje pierwsze szkło.
Last reply by lolek102, -
- 0 replies
- 1.2k views
Witam Mam problem z połączeniem przez bluetooth mojego vivosmarta hr z rn3. Wczoraj kupiłem nową opaskę i od początku miała duże problemy z połączeniem z rn3 przez apkę garmin connect (innej nie znam bądź nie są kompatybilne z urządzeniem). Długo się łączyła i wkońcu się połączyła ale gdy tylko odszedłem od telefonu łączność bluetooth została zerwana i nie da się ponownie połączyć. Trzeba wtedy ponownie parować urządzenie co jest bardzo czasochłonne i działa też na chwilę. Dodam że posiadam odblokowany bootloader i oficjane polskie miui wersję z 18.06.2016r. Czytałem trochę na forach o tym problemie i okazuje się że problem występuje tylko w połaczeniach z xiaomi. Pi…
Last reply by Breather, -
- 31 replies
- 5.1k views
Jaki uchwyt samochodowy polecacie? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Last reply by Crocodil, -
- 3 replies
- 1.1k views
WItam! Jestem tu nowy (jak nie ten dział to przepraszam) Mam pytanie kupiłem Xiaomi i przyszedł mi bez przejściówki do kontaktu (mój błąd). I mam pytanie czy mogę spokojnie zastąpić inną (od starego telefonu Huwawei y635) Prosze o szybką odpowiedź, ponieważ niedługo do pracy a chcę podładować. Pozdrawiam
Last reply by mrosi, -
- 2 replies
- 1.1k views
Witam, szukam do swojego RN3 ładowarki bezprzewodowej oraz odbiornika. Wygrzebałem kilka na aliexpress i allegro, ale żadna z nich nie obsługuje prądu większego niż 1A. Przyzwyczajony do ładowania telefonu w godzinkę - półtora, pytam: czy ktoś może polecić zestaw który obsłuży prąd min. 1.5A?
Last reply by Tybin, -
Smartwatch
by EnaM\- 3 replies
- 1.4k views
Witam chciał bym sobie kupić jakiegoś smartwatcha ale nie zależy mi na opcjach śledzenia które udostępnia Mi Band tylko bardziej na takich jakie udostępnia np ten od Sony i tutaj pytanie czy każdy smartwatch mogę sparowac z moim RN3? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Last reply by GarryMoveOut, -
Witam Niedługo wybieram się na wakacje rowerowe(całodniowe trasy) i potrzebuje zakupić dodatkowe źródło zasilania do telefonu. Telefon pewnie będzie używany jako nawigacja jakieś aplikacje bluetooth i wole się zabezpieczyć niż w drodze powrotnej ma się okazać ze telefon zdechł. Nie znam się na tym i nie mam pojęcia który kupić. Proszę o rade abym nie wydał kasy na marne pozdrawiam
Last reply by baku1991, -
- 4 replies
- 3.9k views
Problem: Mam zwykłe słuchawki z mikrofonem i jednym przyciskiem. Jedno naciśnięcie to pauza/play i to działa świetnie. Długie przytrzymanie uruchamia usługę głosową Google, ale to działa tylko na odblokowanym ekranie. Przy zablokowanym ekranie przytrzymuję przycisk i nic się nie dzieję. Moje próby rozwiązania problemu: Kiedy trzymam i odblokowuje palcem urządzenie, to przez ułamek sekundy widać pole wybory akcji (jak wtedy, gdy wykonujemy coś pierwszy raz i system pyta nas, jakiej aplikacji użyć do wykonania danej czynności). Wygląda więc na to, że nie ma wybranej/przypisanej domyślnej czynności po wciśnięciu/przytrzymaniu guzika na słuchawkach przy zabloko…
Last reply by ZduneX25, -
- 7 replies
- 2.4k views
Witam. Jakie Google Cardboard do Redmi Note 3 polecicie? Mam kartonowe najtańsze, ale zastanawiam się nad RITECH 3D II VR GOOGLE - te "extra" soczewki asferyczne coś faktycznie dają? Jeszcze myślałem nad Da Vinci Google Cardboard albo Okulary VR BOX II z pilotem i regulowane soczewki?
Last reply by piotrek_ustron, -
- 31 replies
- 4.6k views
Na początku chciałbym przywitać wszystkich forumowiczów! I przejdźmy do faktów: – Wraz z telefonem otrzymałem w komplecie ładowarkę o specyfikacji: 100-240V ~50/60Hz Max 0,35A (na dole: 5V=2000mA). – Od starego telefonu (samsunga) posiadam ładowarkę o specyfikacji: 100-240V 50-80Hz 0,15A (output: 5.0V = 0.7A) z gniazdem pasującym do mojego Redmi Note 3. I teraz kwestia do roztrzygnięcia: Wygodnie jest mieć dwie ładowarki, więc zastanawiam się, czy mogę tą drugą również ładować telefon. Ktoś wie? Ktoś ładuje swój telefon dwiema różnymi ładowarkami?
Last reply by Tajniak, -
- 5 replies
- 1.3k views
Witajcie widział ktoś z was takie stojaczki do kupienia??
Last reply by mrosi,