acocieto Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Może ktoś dokupywał samą opaskę silikonową i może polecić sprzedawcę na Ali. Różnice w cenach są spore 0,60$ do 4$. Przypuszczam, że te najtańsze do jakieś "zamienniki".
kulig007 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Patrz na feedback/ilość zamówień. Oryginały trafisz właśnie w cenie ~4$. Zamiennika bym nie kupił, bo bałbym się, że Mi Band wypadnie z opaski. Mi4 + sMIUI 5.11.5 + Tapatalk 1
fyme Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Ja mam zamiennik opaski i jest ok. Kupiłem na próbę gdy oryginał pękł i tak ją mam już kilka miesięcy i nie chce się rozpaść. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
TKN Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 (edytowane) Ja kupiłem ostatnio na gearbest. Wczoraj przyszła, oryginalna, za niecałe 3$. Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez TKN
acocieto Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Ja kupiłem ostatnio na gearbest. Wczoraj przyszła, oryginalna, za niecałe 3$. I tak mam plan kupić u Nich razem z MiBand. Podajc swoje dane do wysylki dla gearbest używasz polskich liter typu ą, ę?
TKN Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Przed chwilą, acocieto napisał: I tak mam plan kupić u Nich razem z MiBand. Podajc swoje dane do wysylki dla gearbest używasz polskich liter typu ą, ę? Polskie znaki miałem tylko w nazwie miasta i napisałem bez nich. Mają chyba najlepszą cenę na Mi Banda i opaski. Zamawiałem u nich kilka razy wybierając bez trackingu, ale teraz wybrałem z trackingiem i doszło w niecałe 2 tygodnie. Szok, ale nie wiem czy to dzięki trackingowi czy przypadek.
acocieto Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Polskie znaki miałem tylko w nazwie miasta i napisałem bez nich. Mają chyba najlepszą cenę na Mi Banda i opaski. Zamawiałem u nich kilka razy wybierając bez trackingu, ale teraz wybrałem z trackingiem i doszło w niecałe 2 tygodnie. Szok, ale nie wiem czy to dzięki trackingowi czy przypadek. Reasumując nie używać polski znaków? Przesyłka bez trakingu w jakim czasie dotarła? Wybór jest między ChinaPost i Holenderska?
TKN Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 (edytowane) Ja bym nie używał polskich znaków. Przesyłka bez trackingu szwedzką pocztą ponad miesiąc. Teraz przyszło belgijską. Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez TKN
fyme Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 9 godzin temu, acocieto napisał: U kogo kupiłeś? Kupiłem na allegro od jakiegoś gościa który kupił sobie 5 a potem odsprzedał chyba 3 z nich po 7 zł każda
Ari93 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Ja zamówiłem najtańszą chyba jaką wówczas znalazłem na ali KLIK i też się trzyma całkiem dobrze. W porównaniu do oryginalnej guma jest bardziej miękka przez co mocno ją zaginając może się zdarzyć że miband z niej wypadnie... z drugiej strony wkładając i wyciągając mibanda jest mniejsze wrażenie że opaska sie lada chwila rozerwie od rozciągnięcia. Sama opaska też potrafiła się wyczepić ale wszystkie sytuacje były jak mibanda ściskała bluza razem z kurtką zimową... robi się coraz cieplej, rękawy też będą coraz to luźniejsze więc szansa wypadnięcia spadnie w sumie do zera. Na jakieś "ekstremalne" wyjazdy zwiąże mibanda i opaskę przy tym zatrzasku jakąś żyłką czy taśmą to na 100% sama nie spadnie
Rekomendowane odpowiedzi