Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ktoś dokupywał samą opaskę silikonową i może polecić sprzedawcę na Ali. Różnice w cenach są spore 0,60$ do 4$. Przypuszczam, że te najtańsze do jakieś "zamienniki".

Opublikowano

Patrz na feedback/ilość zamówień. Oryginały trafisz właśnie w cenie ~4$. Zamiennika bym nie kupił, bo bałbym się, że Mi Band wypadnie z opaski.

Mi4 + sMIUI 5.11.5 + Tapatalk

• Like 1
Opublikowano

Ja mam zamiennik opaski i jest ok. Kupiłem na próbę gdy oryginał pękł i tak ją mam już kilka miesięcy i nie chce się rozpaść.

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Ja kupiłem ostatnio na gearbest. Wczoraj przyszła, oryginalna, za niecałe 3$.

Edytowane przez TKN
Opublikowano
Ja kupiłem ostatnio na gearbest. Wczoraj przyszła, oryginalna, za niecałe 3$.

I tak mam plan kupić u Nich razem z MiBand. Podajc swoje dane do wysylki dla gearbest używasz polskich liter typu ą, ę?

Opublikowano
Przed chwilą, acocieto napisał:

I tak mam plan kupić u Nich razem z MiBand. Podajc swoje dane do wysylki dla gearbest używasz polskich liter typu ą, ę?

Polskie znaki miałem tylko w nazwie miasta i napisałem bez nich. Mają chyba najlepszą cenę na Mi Banda i opaski. Zamawiałem u nich kilka razy wybierając bez trackingu, ale teraz wybrałem z trackingiem i doszło w niecałe 2 tygodnie. Szok, ale nie wiem czy to dzięki trackingowi czy przypadek. ;-)

Opublikowano

Polskie znaki miałem tylko w nazwie miasta i napisałem bez nich. Mają chyba najlepszą cenę na Mi Banda i opaski. Zamawiałem u nich kilka razy wybierając bez trackingu, ale teraz wybrałem z trackingiem i doszło w niecałe 2 tygodnie. Szok, ale nie wiem czy to dzięki trackingowi czy przypadek. ;-)

Reasumując nie używać polski znaków? Przesyłka bez trakingu w jakim czasie dotarła? Wybór jest między ChinaPost i Holenderska?

Opublikowano (edytowane)

Ja bym nie używał polskich znaków. Przesyłka bez trackingu szwedzką pocztą ponad miesiąc. Teraz przyszło belgijską.

Edytowane przez TKN
Opublikowano
9 godzin temu, acocieto napisał:

U kogo kupiłeś?

Kupiłem na allegro od jakiegoś gościa który kupił sobie 5 a potem odsprzedał chyba 3 z nich po 7 zł każda :)

Opublikowano

Ja zamówiłem najtańszą chyba jaką wówczas znalazłem na ali KLIK i też się trzyma całkiem dobrze. W porównaniu do oryginalnej guma jest bardziej miękka przez co mocno ją zaginając może się zdarzyć że miband z niej wypadnie... z drugiej strony wkładając i wyciągając mibanda jest mniejsze wrażenie że opaska sie lada chwila rozerwie od rozciągnięcia. Sama opaska też potrafiła się wyczepić ale wszystkie sytuacje były jak mibanda ściskała bluza razem z kurtką zimową... robi się coraz cieplej, rękawy też będą coraz to luźniejsze więc szansa wypadnięcia spadnie w sumie do zera. Na jakieś "ekstremalne" wyjazdy zwiąże mibanda i opaskę przy tym zatrzasku jakąś żyłką czy taśmą to na 100% sama nie spadnie :P

• 1 rok później...
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...