prokudator Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Cześć, mam problem na który rozwiązania szukam już dłuższy czas i nic, chodzi o.to, że przy włączaniu niektórych aplikacji wyskakuje mi taki komunikat z załącznika pierwszego co np w przypadku aplikacji OTOMOTO powoduje jej zamknięcie, a w przypadku Gmaila również wyskakuje, ale mogę nadal korzystać. Najgorsze jest to, że nie mogę przyznać tych uprawnień, bo mimo roota itd no nie da się. Zaczęło się to od aktualizacji z 10 marca 2016 (mam 6.0 xiaomi mi note) i trwa aż do dziś, bo posiadam najnowsza aktualizacje z miuipolska z wszystkimi dodatkami. W panelu sterowania nie mogę przyznać, bo nie ma usług play, nigdzie nie mogę
mrosi Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 9 godzin temu, prokudator napisał: Cześć, mam problem na który rozwiązania szukam już dłuższy czas i nic, chodzi o.to, że przy włączaniu niektórych aplikacji wyskakuje mi taki komunikat z załącznika pierwszego co np w przypadku aplikacji OTOMOTO powoduje jej zamknięcie, a w przypadku Gmaila również wyskakuje, ale mogę nadal korzystać. Najgorsze jest to, że nie mogę przyznać tych uprawnień, bo mimo roota itd no nie da się. Zaczęło się to od aktualizacji z 10 marca 2016 (mam 6.0 xiaomi mi note) i trwa aż do dziś, bo posiadam najnowsza aktualizacje z miuipolska z wszystkimi dodatkami. W panelu sterowania nie mogę przyznać, bo nie ma usług play, nigdzie nie mogę Czy w trakcie instalacji aplikacji z Google Play potwierdzasz uprawnienia aplikacji do dostępu do usług? Jaki masz ROM?
markus420 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Masz to zainstalowane? Usługi Google Spróbuj zaktualizować albo odinstalować i ponownie wrzucić.
ZduneX25 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 https://miuipolska.pl/forum/topic/11162-ustawienia-uprawnie%C5%84-google-play-gdzie-s%C4%85-i-jak-doda%C4%87-gdy-ich-nie-ma/#comment-158596 1
Rekomendowane odpowiedzi