krisgaj99e Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Cześć! Już kiedyś pisałem na ten temat, ale problem pozostał więc jeszcze raz zapytam: nie mogę wykonać kopii zapasowej systemu MIUI- w telefonie pojawia się komunikat " brak miejsca", w MiPCSuite- " Couldn't back up device". Czy ktoś może wie o co chodzi? Moja wersja MIUI to 6.3.24 Wysłane z mojego MI NOTE Pro
SebastianWijatyk Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Rozumiem ,że faktycznie problemem nie jest brak miejsca ? Zależy ci koniecznie na kopi z MiPcsuit ? Masz TWRP ? spróbuj tam zrobic backup całego systemu wraz z danymi zrobi ci się folder z całym backupem ,którą będziesz mógł przerzucić kablem na PC a jak nie oo zostawić na pamięci.
krisgaj99e Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Opublikowano 5 Maja 2016 Ok tak zrobiłem-dzięki za poradę! Choć wkurza mnie,że nie mogę zrobić backupu z pomocą firmy Xiaomi- ani lokalnie na telefonie, ani do MiCloud! Wysłane z mojego MI NOTE Pro
ZduneX25 Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi